La ofertă

Aparat aer conditionat Samsung AR18FSFPDGMNEU, 18000 BTU, Clasa A++

Samsung AR18FSFPDGMNEU

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Samsung AR18FSFPDGMNEU

(Aparat de aer conditionat Samsung, Inverter, 18000 BTU, Clasa A++, Filtru HD antibacterian, Fast Cool, Turbo mode, Auto Restart, Alb)

Samsung AR18FSFPDGMNEU este un aparat de aer conditionat cu specificatii de top la toate capitolele, dar cu un pret pe masura. Traditia si fiabilitatea brand-ului, pe gama sistemelor de climatizare, costa in cazul de fata iar noi vom incerca sa va spunem, comparand caracteristicile cu cele ale principalelor produse competitoare, daca aceasta investitie renteaza. In plus, vom incerca sa va oferim un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Samsung AR18FSFPDGMNEU are o excelenta putere de modificare a temperaturii din incaperea in care este montat, aceasta ajungand pana la 18000 BTU. Ei bine, acest sistem de climatizare poate face fata chiar si celor mai intinse spatii. Pentru ca in lumea aparaturii moderne, puterea mare nu mai este echivalentul consumului exagerat, va putem spune ca acest produs este incredibil de eficient din acest punct de vedere, atingand standardele inalte ale clasei A++, pe racire si A+, pe incalzire.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol deosebit de important in eficientizarea activitatii aparatului de aer conditionat Samsung AR18FSFPDGMNEU. Compresorul, fiind optimizat, poate atinge acum mult mai rapid conditiile climaterice setate si le poate mentine functionand la capacitate minima. Acest lucru duce la economii de resurse substantiale, randamentul fiind imbunatatit cu 30-40%.

Sistemul de filtrare HD este, poate, cel mai performant de pe piata, la momentul actual. Cu o densitate mult mai mare, acesta ofera rezultate imbunatatite cu peste 80% fata de clasicele filtre PP, in lupta cu particulele de praf si poluare si cu peste 60% fata de particule de polen. In plus, este capabil sa elimine din aer virusuri, bacterii sau alergeni.

Timer-ul si functia de Auto-restart ajuta aparatul de aer conditionat sa functioneze in absenta dumneavoastra. Primul permite presetarea diverselor moduri de functionare pe intervale viitoare de timp iar cea de a doua permite repornirea automata, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau fluctuatii energetice, imediat ce problemele de retea au fost refacute.

Modulul Sleep-Night are rolul de a va proteja somnul de orice factor perturbant, controlabil de aparatul de aer conditionat Samsung AR18FSFPDGMNEU. Astfel, temperatura va fi modificata cu maxim 1 grad Celsius pe ora, pentru a nu resimti schimbaru bruste iar aeroterma va functiona la capacitate minima, pentru a nu produce niciun disconfort acustic. In plus, pe toata durata de functionare a ciclului veti beneficia de un consum extrem de redus.

Functia Turbo presupune intensificarea activitatii aparatului de aer conditionat, pentru o perioada limitata, cu scopul de a atinge in cel mai scurt timp conditiile climaterice setate. Chiar daca pe moment acest lucru presupune un consum suplimentar de resurse, pe cicluri de cateva ore veti observa economii, intrucat aparatul va fi capabil sa mentina ambianta, functionand la capacitate minima.

Functia de Autocuratare presupune uscarea in maxim 3 minute a vaporizatorului, dupa incheierea activitatii de baza a aparatului de aer conditionat Samsung AR18FSFPDGMNEU. Acest lucru elimina sansa ca bacteriile sau mucegaiul sa adere pe suprafata acestuia si, implicit, indeparteaza principala cauza a mirosurilor neplacute.

Nivelul de zgomot atins pe cea mai puternica treapta de ventilatie a unitatii interioare, ajunge pana la 57 dB. Nu este o performanta extraordinara, insa, trebuie luata in calcul si puterea mare a sistemului. In orice caz, aceasta valoare nu este suficient de mare pentru a putea produce un real disconfort acustic.

Concluzia noastra este ca Samsung AR18FSFPDGMNEU reprezinta un aparat de aer conditionat foarte eficient, chiar si pe spatii extinse. In schimb, nu dispune de cea mai avansata tehnologie in domeniu, cateva functii interesante lipsind din caracteristicile acestuia, drept pentru care consideram ca fiabilitatea si renumele brand-ului nu sunt suficiente pentru a justifica pe deplin pretul de vanzare.

climatizareieftina

Samsung AR18FSFPDGMNEU

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate de racire (BTU): 18000
Clasa de energie incalzire: A
Clasa de energie racire: A++
Tip filtru: 3 Care Filter
Inverter: Da
Putere consumata la incalzire (W): 1740
Putere consumata la racire (W): 1470
Telecomanda: Da

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.7
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 3.8
Coeficient randament la racire EER: 3.45
Coeficient randament la incalzire COP: 3.61

FUNCTII

Ventilare: Da
Incalzire: Da
Auto Restart: Da
Dezumidificare: Da
Timer: Da
Sleep/Night mode: Da
Alte functii: 2 Step Cooling
Protectie antibacteriana
Autocuratare
Mod turbo
Comfort Cool
Fast Cool

SPECIFICATII TEHNICE

Brand compresor: Twin BLDC
Greutate unitate exterioara (kg): 43.5
Greutate unitate interioara (kg): 13
Dimensiuni unitate exterioara (mm): 880 x 638 x 310
Dimensiuni unitate interioara (mm): 1065 x 298 x 230
Culoare unitate interioara: Alb
Zgomot unitate exterioara (dB): 65
Zgomot unitate interioara (dB): 57
Agent de racire: R410A
Samsung AR18FSFPDGMNEU

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Aparat aer conditionat Samsung AR18FSFPDGMNEU, 18000 BTU, Clasa A++
Samsung AR18FSFPDGMNEU reprezinta un aparat de aer conditionat foarte eficient, chiar si pe spatii extinse. In schimb, nu dispune de cea mai avansata tehnologie in domeniu, cateva functii interesante lipsind din caracteristicile acestuia, drept pentru care consideram ca fiabilitatea si renumele brand-ului nu sunt suficiente pentru a justifica pe deplin pretul de vanzare.
8 Total Score
Eficienta maxima presupune costuri

Samsung AR18FSFPDGMNEU reprezinta un aparat de aer conditionat foarte eficient, chiar si pe spatii extinse. In schimb, nu dispune de cea mai avansata tehnologie in domeniu, cateva functii interesante lipsind din caracteristicile acestuia, drept pentru care consideram ca fiabilitatea si renumele brand-ului nu sunt suficiente pentru a justifica pe deplin pretul de vanzare.

Consum
9
Pret
7
Design
8
Functii
8

Search