La ofertă

Aparat aer conditionat Star-Light ACM-18BIN, Inverter, 18000 BTU, Clasa A++

Star-Light ACM-18BIN

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Star-Light ACM-18BIN

(Aparat de aer conditionat, Inverter, 18000 BTU, Clasa A++, Display, Timer, Auto-restart, Jet, Alb, Kit instalare inclus)

Star-Light ACM-18BIN este un aparat de aer conditionat de putere mare, dispunand in acelasi timp de functii sofisticate, capabile sa aduca cel mai ridicat nivel de confort pe spatii extinse. Din punct de vedere estetic, arata destul de bine, oferind un aspect discret, cu display mascat, pentru a se putea camufla excelent pe un perete alb. Vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-18BIN este un sistem de climatizare ce beneficiaza de o capacitate excelenta de modificare a temperaturii din incapere, aceasta ajungand pana la 18000 BTU pe racire si chiar 19000 BTU pe incalzire. Foarte interesant este ca resursele consumate sunt invers proportionale cu puterea aparatului, consumul energetic fiind deosebit de eficient. Asadar, atinge standardele inalte ale clasei A++ pe racire si A+ pe incalzire.

Tehnologia pe Inverter este poate cea mai importanta inovatie in acest domeniu si din fericire, Star-Light ACM-18BIN beneficiaza de ea. Gratie acesteia, compresorul poate functiona gradual, pentru a putea atinge mai rapid conditiile climaterice setate si pentru a reusi sa le mentina utilizand un minim de resurse. Astfel, pe ciclurile lungi se obtine o eficientizare de pana la 30-40%.

Sistemul de filtrare nu este printre cele mai performante, in momentul de fata, intrucat nu are competente in a elimina din incapere virusuri, bacterii sau alergeni. In schimb are o eficienta buna impotriva particulelor de praf si poluare, avand un avantaj particular prin faptul ca este lavabil.

Functia de dezumidificare, la fel ca cea de ventilare, actioneaza independent de modificarea temperaturii din incapere, ambele putand fi folosite pe tot parcursul anului. Acestea au o eficienta excelenta pentru improspatarea aerului din incapere, eliminarea disconfortului major, conferit de umiditatea excesiva si mai ales, in lupta zilnica impotriva mucegaiului.

Timer-ul si functia de Auto-restart ofera autonomie aparatului de aer conditionat Star-Light ACM-18BIN. Cu ajutorul acestora, sistemul poate functiona in diverse moduri, pe intervale presetate de timp, nemaiavand nevoie de nicio actiune din partea dumneavoastra. Ba mai mult, este capabil sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau orice alte probleme de alimentare, imediat ce acestea au fost remediate.

Functia Jet intensifica activitatea aparatului de aer conditionat Star-Light ACM-18BIN pentru a putea atinge mai rapid temperatura setata. Chiar daca pe moment presupune un consum sporit de energie, pe ciclurile lungi totul se va transforma in economii energetice, intrucat sistemul este capabil sa mentina temperatura, odata atinsa, functionand la capacitate minima.

Functia de Autodiagnoza presupune semnalarea prematura a oricaror probleme in activitatea aparatului de aer conditionat si oprirea instanta a acestuia. Pe display-ul unitatii interioare va fi afisat un cod de eroare specific fiecarei defectiuni, in functie de care veti gasi toate detaliile pentru remediere in manualul de utilizare. Astfel, veti putea rezolva problemele inainte ca acestea sa devina ireversibile. Se va detecta inclusiv pierderea de agent frigorific.

Modulul Sleep/Night are rolul de a va proteja somnul, pe timp de noapte, de orice factor perturbant, controlabil de aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-18BIN. Activandu-l, nu veti mai resimti schimbari bruste de temperatura, intrucat aceasta va fi modificata cu maxim 1 grad Celsius pe ora si nu veti mai fi deranjati de zgomotul aerotermei, care va functiona la turatie minima, intr-un mod silentios.

Nivelul de zgomot atins de unitatea interioara, pe cea mai puternica treapta de ventilare, ajunge pana la 55 dB. Daca luam in considerare puterea mare a sistemului de climatizare, putem spune ca aceasta valoare se incadreaza in media gamei, fiind oricum insuficienta pentru a putea produce un real disconfort acustic.

Concluzia noastra este ca Star-Light ACM-18BIN reprezinta un aparat de aer conditionat deosebit de eficient, fiind indicat, in special, pentru confortul spatiilor largi. Faptul ca acesta reuseste sa-si mentina eficienta energetica la cele mai inalte standarde va poate ajuta in timp sa amortizati investitia, care oricum este suficient de atractiva.

climatizareieftina

 Star-Light ACM-18BIN

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate de racire (BTU): 18000
Capacitate incalzire (BTU): 19000
Clasa de energie incalzire: A+
Clasa de energie racire: A++
Tip filtru: Lavabil
Inverter: Da
Afisaj: LCD
Kit instalare inclus: Da
Putere consumata la incalzire (W): 200 – 2410
Putere consumata la racire (W): 140 – 2360
Telecomanda: Da

FUNCTII

Ventilare: Da
Auto Restart: Da
Dezumidificare: Da
Functie Jet: Da
Timer: Da
Sleep/Night mode: Da
Alte functii: Autodiagnosticare
Functie detectare pierdere agent frigorific
Mod turbo

SPECIFICATII TEHNICE

Greutate unitate exterioara (kg): 37.8
Greutate unitate interioara (kg): 9
Dimensiuni unitate exterioara (mm): 940 x 205 x 275
Dimensiuni unitate interioara (mm): 800 x 333 x 554
Culoare unitate exterioara: Alb
Culoare unitate interioara: Alb
Zgomot unitate exterioara (dB): 63
Zgomot unitate interioara (dB): 55
Agent de racire: R410A
Star-Light ACM-18BIN

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Search