La ofertă

Aparat aer conditionat Vivax ACP-09CH25AEZI Z-Design, Inverter, 9000 BTU/h, Clasa A++

Vivax ACP-09CH25AEZI Z-Design

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Vivax ACP-09CH25AEZI Z-Design

Vivax ACP-09CH25AEZI Z-Design este unul dintre aparatele de aer conditionat cu cel mai bun raport calitate pret. Acesta ofera o multitudine de functii inteligente, fiind in acelasi timp o investitie foarte accesibila. Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii sfatuim sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparat de aer conditionat Vivax ACP-09CH25AEZI Z-Design

 

Aparatul de aer conditionat Vivax ACP-09CH25AEZI Z-Design are o capacitate de modificare a temperaturii, din incaperea in care este montat, ce nu depaseste 9000 Btu, pe racire si 10000 Btu, pe incalzire, fiind astfel destinat incaperilor de pana la 18 – 20 mp. Eficienta energetica atinge un nivel excelent, incadrandu-se in standardele exigente ale clasei A++, pe racire si A+, pe incalzire.

Tehnologia pe Inverter joaca cel mai important rol in eficientizarea activitatii aparatului de aer conditionat Vivax ACP-09CH25AEZI Z-Design. Cu ajutorul acesteia, compresorul este capabil sa functioneze gradual, atingand mai rapid conditiile climaterice setate si reusind sa le mentina functionand la capacitate minima. Astfel, pe ciclurile lungi se va obtine o imbunatatire a randamentului cu pana la 30-40% fata de cazul compresoarelor clasice, On/Off.

Aparat de aer conditionat Vivax ACP-09CH25AEZI Z-Design

Sistemul de filtrare este unul destul de avansat, avand dubla protectie (praf si Cold Catalyst). Acesta este capabil sa elimine din incapere orice particula de praf mai mare de 10 microni, mirosurile, gazele nocive si orice compusi organici volatili.

Functia de dezumidificare, asemenea celei de ventilare, activeaza independent de modificarea temperaturii din incapere, astfel ca poate fi folosita pe tot timpul anului. Ambele isi dovedesc utilitatea in reimprospatarea aerului din incapere si lupta impotriva mucegaiului.

Functia de dezghetare automata se activeaza doar pe modulul de incalzire si consta in oprire periodica a ventilatorului, pe o perioada de 3 minute, pentru a lasa timp ghetii formate in unitate sa se topeasca.

Functia Jet presupune intensificarea activitatii aparatului de aer conditionat Vivax ACP-09CH25AEZI Z-Design pe o perioada limitata de timp, pana la atingerea conditiilor climaterice setate si revenirea automata la modul normal de functionare dupa ce acest lucru este indeplinit.

Timer-ul si functia de Auto-restart ofera autonomie sistemului de climatizare, ajutandu-l sa functioneze pe intervale presetate de timp si sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau orice alte probleme de alimentare, imediat ce acestea au fost rezolvate.

Modulul Sleep/Night are rolul de a va proteja somnul de orice factor perturbator, pe timp de noapte. Activandu-l, nu veti mai resimti schimbari bruste de temperatura, intrucat aceasta va fi modificata cu maxim 1 grad Celsius pe ora, corelandu-se cu temperatura corpului uman din timpul somnului. De asemenea, zgomotul aerotermei va fi insesizabil, intrucat va functiona la capacitate minima, intr-un mod silentios. Pe tot parcursul ciclului veti observa si un consum energetic  redus.

Functia de Auto-Diagnoza are rolul de a semnaliza din timp orice eroare aparuta in activitatea aparatului de aer conditionat Vivax ACP-09CH25AEZI Z-Design. Pe display-ul acestuia, va aparea un cod specific fiecarei probleme, in functie de care veti gasi toate detaliile de remediere in manualul utilizatorului. Se va detecta inclusiv scaderea nivelului de freon.

Functia de Autocuratare presupune functionarea ventilatorului inca 3 minute de la incetarea activitatii sistemului de climatizare pentru ca vaporizatorul sa se usuce complet. Astfel, va fi indepartata sansa ca bacteriile sau mucegaiul sa adere pe suprafata acestuia, ambele fiind considerate principala cauza a mirosurilor neplacute.

Nivelul de zgomot atins pe cea mai puternica treapta a unitatii interioare nu depaseste 38 dB, iar noi consideram ca aceasta este o performanta apreciabila, comparand-o cu a altor produse similare.

Concluzia noastra este ca Vivax ACP-09CH25AEZI Z-Design reprezinta un aparat de aer conditionat deosebit de inteligent, pentru pretul la care se vinde. Acesta isi surclaseaza principalii competitori la majoritatea capitolelor si are avantajul unui consum energetic redus, fapt ce va permite sa amortizati investitia intr-un timp relativ scurt.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Vivax ACP-09CH25AEZI Z-Design

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate de racire (BTU): 9000
Capacitate incalzire (BTU): 10000
Clasa de energie incalzire: A+
Clasa de energie racire: A++
Tip filtru: Anti-praf Filtru Cold Catalist
Inverter: Da
Numar trepte ventilator: 3
Afisaj: Digital Display
Kit instalare inclus: Nu
Putere consumata la incalzire (W): 887
Putere consumata la racire (W): 879
Telecomanda: Da

 

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4

 

FUNCTII

Ventilare: Da
Incalzire: Da
Auto Restart: Da
Dezghetare automata: Da
Dezumidificare: Da
Functie Jet: Turbo
Timer: 24h timer
Sleep/Night mode: Da
Auto: Da
Tip Compresor: Inverter
Alte functii: Auto Diagnoza

Auto Curatare

Detectare scurgere Freon

1W Standby

 

SPECIFICATII TEHNICE

Greutate unitate exterioara (kg): 25.2
Greutate unitate interioara (kg): 6.3
Dimensiuni unitate exterioara (mm): 770 x 300 x 555
Dimensiuni unitate interioara (mm): 715 x 188 x 250
Temperatura ambientala maxima exterior (°C): +50
Temperatura ambientala minima exterior (°C): -15
Culoare unitate exterioara: Alb
Culoare unitate interioara: Alb
Zgomot unitate exterioara (dB):
Zgomot unitate interioara (dB): 26-32-38
Agent de racire: R-410 A
Vivax ACP-09CH25AEZI Z-Design

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Aparat aer conditionat Vivax ACP-09CH25AEZI Z-Design, Inverter, 9000 BTU/h, Clasa A++
Vivax ACP-09CH25AEZI Z-Design reprezinta un aparat de aer conditionat deosebit de inteligent, pentru pretul la care se vinde. Acesta isi surclaseaza principalii competitori la majoritatea capitolelor si are avantajul unui consum energetic redus, fapt ce va permite sa amortizati investitia intr-un timp relativ scurt.
9 Total Score
Tehnologie moderna, la un pret excelent

Vivax ACP-09CH25AEZI Z-Design reprezinta un aparat de aer conditionat deosebit de inteligent, pentru pretul la care se vinde. Acesta isi surclaseaza principalii competitori la majoritatea capitolelor si are avantajul unui consum energetic redus, fapt ce va permite sa amortizati investitia intr-un timp relativ scurt.

Consum
8.5
Pret
10
Design
8.5
Functii
9

Search