La ofertă

Aparat aer conditionat Vivax ACP-12CH35AERI R-Design, Inverter, 12000 BTU/h, Clasa A++

Vivax ACP-12CH35AERI

*Cea mai variata gama de produse *36 luni garantie *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Vivax ACP-12CH35AERI

(Aparat de aer conditionat, Wi-Fi, Inverter, 12000 BTU/h, Clasa A++, Ionizator, I feel, Autodiagnoza, Autocuratare, Autodetectie scurgeri freon, filtru Bio, filtru Anti-Praf, ECO-Mode)

Vivax ACP-12CH35AERI este un aparat de aer conditionat foarte modern, echipat cu o multitudine de sisteme performante, capabile sa aduca un excelent nivel de confort pe spatii medii, cu un consum redus de energie. Acesta propune un aspect discret, cu display mascat, camuflandu-se foarte usor pe un perete alb.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Vivax ACP-12CH35AERI

Aparatul de aer conditionat Vivax ACP-12CH35AERI are o destinatie rezidentiala, din punct de vedere al capacitatii de modificare a aerului dintr-o incapere, aceasta atingand valoarea de 12000 BTU/h. Sistemul impresioneaza si la capitolul eficienta energetica, intrucat reuseste sa atinga standardele pretentioase ale clasei A++, pe modulul de racire si stand aproape la fel de bine pe modulul de incalzire, clasa A+.

Tehnologia pe Inverter joaca cel mai important rol in eficientizarea activitatii aparatului de aer conditionat Vivax ACP-12CH35AERI. Gratie acesteia, compresorul poate functiona automat in regimuri variabile, adaptandu-le special pentru a putea atinge mai rapid conditiile climaterice setate si pentru a reusi sa le mentina cu un consum energetic redus. Astfel, pe ciclurile lungi, randamentul se imbunatateste cu pana la 30-40%, spre deosebire de un sistem clasic, cu compresor On/Off.

Sistemul de filtrare, unul dintre cele mai performante la ora actuala, reuseste o purificare aproape completa a aerului din incapere. Asadar, aparatul de aer conditionat Vivax ACP-12CH35AERI va reusi sa anihileze particule de praf/poluare, virusuri, bacterii  sau alergeni. In plus, va neutraliza substanele volatile si compusi organici toxici, functionand si ca un deodorizant.

Controlul aparatului de aer conditionat Vivax ACP-12CH35AERI se realizeaza fie prin intermediul telecomenzii din pachet, fie prin intermediul unei aplicatii universale, precum Peel Smart Remote. Aceasta aplicatie este compatibila cu dispozitivele mobile ce utilizeaza ca sistem de operare Android sau iOS si detin functia Wi-fi. De asemenea, aplicatia poate controla o gama foarte variata de aparate electronice sau electrocasnice, apartinand majoritatii brand-urilor.

Functia Turbo intensifica activitatea aparatului de aer conditionat Vivax ACP-12CH35AERI pe intervale scurte de timp, pana ce sistemul reuseste sa atinga temperatura setata. Ulterior, aparatul isi reia regimul normal de functionare, reusind sa recupereze efortul energetic anterior si chiar sa obtina economii pe ciclurile lungi.

Functia de memorare retine ultima pozitie a flapsurilor inainte de oprirea aparatului de aer conditionat Vivax ACP-12CH35AERI si o refa imediat dupa repornire.

Functia de autodiagnoza presupune detectarea tuturor problemelor aparute in regimul normal de functionare al sistemului de cliamtizare si oprirea automata a unitatii pentru evitarea deteriorarii iremediabile. Pe display va fi afisat un cod specific fiecare erori, in functie de care veti gasi toate detaliile pentru remediere in manualul de utilizare. Se va detecta inclusiv pierderea de freon.

Modulul Sleep/Night are drept scop oferirea unui confort maxim in timpul somnului, pe parcursul intregii nopti. Acesta modifica temperatura foarte lent, coreland-o cu temperatura corpului uman din timpul somnului si functioneaza intr-un regim silentios. De asemenea, consum energetic este unul extrem de redus pe parcursul intregului ciclu de 8 ore.

Timer-ul si functia de Auto-Restart ajuta aparatul de aer conditionat Vivax ACP-12CH35AERI sa functioneze autonom. Dumneavoastra ii veti putea preseta activitatea pe intervale de timp de pana la 24 de ore si el va fi capabil chiar sa-si reia automat functionarea, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau orice alte probleme de alimentare.

Functia de autocuratare presupune uscarea rapida a vaporizatorului imediat dupa incetarea functiei de racire. Astfel, se impiedica sansa ca bacteriile sau mucegaiul sa adere pe suprafata acestuia, fiind eliminate principalele doua cauze ale mirosurilor neplacute.

Functia de dezghetare inteligenta se activeaza automat in timpul regimului de incalzire. Sistemele clasice opresc activitatea la intervale presetate, pentru perioade lungi de timp, permitand ghetii sa se topeasca automat. Aceasta functie opreste activitatea doar cand detecteaza gheaza si opreste aparatul doar cat este necesar, nefunctionand pe perioade presetate. Astfel, Vivax ACP-12CH35AERI reuseste sa economiseasca resurse si pe regimul de incalzire.

Nivelul de zgomot, atins pe cea mai puternica dintre cele 12 trepte de functionare ale unitatii interioare, ajunge pana la 52 dB. Nu putem spune ca aceasta este cea mai buna performanta, insa, cu siguranta, nu este o valoare care sa poata creea un real disconfort acustic.

Concluzia noastra este ca Vivax ACP-12CH35AERI reprezinta unul dintre cele mai performante aparate de aer conditionat, destinate segmentului rezidential. Acesta este capabil sa aduca un excelent nivel de confort chiar si in livingurile spatioase, mentinand consumul energetic la cote minime. Pretul la care se vinde acest produs este unul foarte atractiv, avand in vedere multitudinea de functii cu care este dotat.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Vivax ACP-12CH35AERI

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential, Comercial
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Capacitate generala: 12000 BTU
Capacitate de racire: 12000 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: A+
Tip filtru: Filtru Bio, Anti-praf
Tip compresor: Inverter
Kit instalare inclus: Nu

UNITATE INTERNA

Dezumidificare (l/h): 1.2
Debit de aer unitate interna: 520 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna: 52 dB
Culoare unitate interna: Alb
Lungime unitate interna: 802 mm
Latime unitate interna: 189 mm
Inaltime unitate interna: 297 mm
Greutate unitate interna: 8.2 Kg

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.8
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4.2

FUNCTII

Functii climatizare: Racire, Incalzire, Ventilatie, Dezumidificare
Tehnologie Wi-Fi: Da
Functii speciale: Autodiagnoza, Mod Economic

SPECIFICATII TEHNICE

Agent de racire: R-410 A

UNITATE EXTERNA

Nivel de zgomot unitate externa: 60 dB
Culoare unitate externa: Alb
Lungime unitate externa: 800 mm
Latime unitate externa: 333 mm
Inaltime unitate externa: 554 mm
Greutate unitate externa: 29.1 Kg

Vivax ACP-12CH35AERI

*Cea mai variata gama de produse *36 luni garantie *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Aparat aer conditionat Vivax ACP-12CH35AERI R-Design, Inverter, 12000 BTU/h, Clasa A++
Vivax ACP-12CH35AERI reprezinta unul dintre cele mai performante aparate de aer conditionat, destinate segmentului rezidential. Acesta este capabil sa aduca un excelent nivel de confort chiar si in livingurile spatioase, mentinand consumul energetic la cote minime. Pretul la care se vinde acest produs este unul foarte atractiv, avand in vedere multitudinea de functii cu care este dotat.
9 Total Score
Confort maxim, cu cheltuieli minime

Vivax ACP-12CH35AERI reprezinta unul dintre cele mai performante aparate de aer conditionat, destinate segmentului rezidential. Acesta este capabil sa aduca un excelent nivel de confort chiar si in livingurile spatioase, mentinand consumul energetic la cote minime. Pretul la care se vinde acest produs este unul foarte atractiv, avand in vedere multitudinea de functii cu care este dotat.

Consum
9
Pret
9.5
Design
8.5
Functii
10

Search