La ofertă

Aparat de aer conditionat Zantia Havai Super Inverter, 12000 btu/h, Clasa A+++

Zantia Havai Super Inverter

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Zantia Havai Super Inverter

(Aparat de aer conditionat, Super Inverter, 12000 btu/h, Clasa A+++, WI FI Smart GRATIS, Filtru Fotocatalitic, Fabricat in Portugalia)

Zantia Havai Super Inverter este un aparat de aer conditionat cu aspect clasic, dotat, in schimb, cu tehnologie ultra moderna. Acesta este capabil sa aduca cel mai ridicat nivel de confort, in incaperea in care este instalat, cu un consum energetic foarte redus. In plus, ofera si cateva functii inteligente cu impact asupra fiabilitatii si nu numai.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Zantia Havai Super Inverter are o excelenta capacitate de modificarea temperaturii, aceasta ajungand la 12000 BTU/h in regimul de racire si depasind chiar aceasta valoare pe cel de incalzire. Eficienta energetica este invers proportionala cu capacitatea de modificare a temperaturii, atingand cel mai inalt standard pe modulul de racire, anume clasa A+++, si o performanta putin inferioara pe cel de incalzire, clasa A++. Aceste caracteristici energetice sunt foarte rar intalnite printre sistemele de climatizare, asadar vorbim despre unul dintre principalele atu-uri ale acestui aparat.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol deosebit de important in eficientizarea activitatii aparatului de aer conditionat Zantia Havai Super Inverter. Datorita acesteia, compresorul poate sa varieze automat turatiile, in scopul de a atinge mai rapid conditiile climaterice setate si de a reusi sa le mentina activand la capacitate minima. Astfel, pe ciclurile lungi de cateva ore, se obtine o imbunatatire a randamentului cu pana la 30-40% fata de situatia unui sistem clasic, cu compresor On/Off.

Sistemul de filtrare fotocatalitic, cu care este echipat aparatul de aer conditionat Zantia Havai Super Inverter, este unul dintre cele mai performante de pe piata, la ora actuala. Acesta, gratie densitatii sporite, este capabil sa purifice complet aerul din incapere, eliminand pe langa particulele de praf si poluare, chiar virusii, bacteriile sau alergenii.

Functiile de climatizare pe care le cumuleaza aparatul de aer conditionat Zantia Havai Super Inverter sunt: racire, incalzire, ventilare, dezumidificare. Daca primele doua sunt sezoniere, datorita impactului lor asupra temperaturii ambientale, ultimele doua pot fi folosite pe tot parcursul anului, acestea improspatand aerul si luptand eficient impotriva mucegaiului.

Controlul Wi-Fi va permite sa conectati la aparatul de aer conditionat Zantia Havai Super Inverter dispozitivele mobile cu sistem de operare Android sau iOS si sa efectuati prin intermediul acestuia orice comanda. Astfel, prin intermediul unor aplicatii universale, precum Peel Smart Remote (descarcare gratuita), veti putea controla un gama larga de aparate electronice si electrocasnice, apartinand aproape oricarui brand.

Functia Silent este similara celei intalnita la telefoanele mobile. Aceasta anuleaza orice zgomot de confirmare a comenzii. Si daca tot am ajuns la segmentul acustic, trebuie sa mentionam ca aparatul de aer conditionat Zantia Havai Super Inverter este unul dintre cele mai silentioase, producand doar 33 dB, pe cea mai puternica dintre cele 12 trepte de ventilare.

Functia de dezghetare automata se activeaza automat in timpul regimului de incalzire. Aceasta consta in oprirea automata a unitatii, pe perioade scurte de timp, doar atunci cand se formeaza gheata la interior, pentru a oferi sansa acesteia sa se dezghete natural. Acest program a fost optimizat astfel incat nivelul de confort sa nu aiba de suferit iar consumul energetic sa fie redus.

Functia Turbo presupune intensificarea activitatii aparatului de aer conditionat Zantia Havai Super Inverter pe perioade scurte de timp, pana la atingerea temperaturii setate (doar in regimul de racire). Odata atinsa aceasta, sistemul de climatizare isi va relua automat regimul normal de functionare, mentinand nivelul de confort cu un consum energetic redus.

Functia de autodiagnoza nu este la fel de complexa precum in cazul altor sisteme de cliamtizare, insa, este capabila sa detecteze pierderile de refrigerant. Astfel, se evita functionarea compresorului la temperaturi inalte si deteriorarea sa.

Concluzia noastra este ca Zantia Havai Super Inverter reprezinta unul dintre cele mai performante aparate de aer conditionat, datorita faptului ca poate adunce un nivel excelent de confort, cu un consum energetic foarte economic. Chiar daca la capitolul functii s-ar mai putea adauga cateva, consideram ca le cumuleaza pe cele mai importante. De asemenea, pretul la care se vinde acest sistem de climatizare este unul imbatabil pentru caracteristicile sale.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Zantia Havai Super Inverter

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential, Comercial
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Suprafata acoperita: 55 m²
Capacitate generala: 12000 BTU
Capacitate de racire :12000 BTU
Capacitate de incalzire: 13000 BTU
Eficienta energetica racire: A+++
Eficienta energetica incalzire: A++
Temperatura minima de operare racire (-°C): 15
Temperatura maxima de operare racire (°+C): 50
Temperatura minima de operare incalzire (°-C): 15
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C): 30
Tip filtru: Fotocatalitic, Anti-Alergeni, Anti-Bacterian, Anti-praf, Deodorizant
Tip compresor: Rotary
Numar trepte ventilator: 12
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Nu

UNITATE INTERNA

Dezumidificare (l/h): 1.2
Debit de aer unitate interna: 563 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna: 33 dB
Culoare unitate interna: Alb/Argintiu
Lungime unitate interna: 80.5 cm
Latime unitate interna: 19.3 cm
Inaltime unitate interna: 30.2 cm
Greutate unitate interna: 7.7 Kg

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.8
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 5.3

FUNCTII

Functii climatizare: Dezumidificare, Incalzire, Racire, Ventilatie
Tehnologie Wi-Fi: Da
Functii speciale:

  • Silent
  • Defrost
  • Detectare pierdere agent frigorific
  • Functie Turbo

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 220 V
Agent de racire: R-410 A

UNITATE EXTERNA

Debit de aer unitate externa: 2000 m³/h
Nivel de zgomot unitate externa: 60 dB
Culoare unitate externa: Alb
Lungime unitate externa: 80 cm
Latime unitate externa: 33.3 cm
Inaltime unitate externa: 55.4 cm
Greutate unitate externa: 29.1 Kg

Zantia Havai Super Inverter

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Aparat de aer conditionat Zantia Havai Super Inverter, 12000 btu/h, Clasa A+++
Zantia Havai Super Inverter reprezinta unul dintre cele mai performante aparate de aer conditionat, datorita faptului ca poate adunce un nivel excelent de confort, cu un consum energetic foarte economic. Chiar daca la capitolul functii s-ar mai putea adauga cateva, consideram ca le cumuleaza pe cele mai importante. De asemenea, pretul la care se vinde acest sistem de climatizare este unul imbatabil pentru caracteristicile sale.
8.6 Total Score
Confort maxim, consum minim

Zantia Havai Super Inverter reprezinta unul dintre cele mai performante aparate de aer conditionat, datorita faptului ca poate adunce un nivel excelent de confort, cu un consum energetic foarte economic. Chiar daca la capitolul functii s-ar mai putea adauga cateva, consideram ca le cumuleaza pe cele mai importante. De asemenea, pretul la care se vinde acest sistem de climatizare este unul imbatabil pentru caracteristicile sale.

Consum
9.5
Pret
9
Design
7.5
Functii
8.5

Search