La ofertă

Aparat de aer conditionat Carrier IPLUS Wi-Fi 9000 BTU

Aparat de aer conditionat Carrier IPLUS Wi-Fi, 9000 BTU, Clasa A++/A+++

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur*

Introducere & Detalii Aparat de aer conditionat Carrier IPLUS Wi-Fi 9000 BTU

Schimbarile climaterice cat mai brutale si duse la extrema, pot fi un factor important in deciziile privind achizitionarea unui aparat polivalent de climatizare si incalzire a locuintei.Aceste variatii de temperatura ridica standardele de calitate si varietate in domeniul climatizarii locuintelor, punandu-i pe cei interesati in situatia de a cauta aparate ingenioase, durabile, economice si ecologice. Am sa prezint mai detaliat, un aparat de aer conditionat , Carrier IPLUS Wi-Fi 9000 BTU, care se incadreaza printre ingenioasele aparate indispensabile, cu functii si caracteristici de baza convingatoare si care au usurat la luarea deciziilor optime in achizitionarea acestui sistem de climatizare.

Incadrare in spatiu

Cu un design deosebit, de culoare gold, da un aspect modern in spatiul de amplasament impreuna cu dimensiunile modeste :unitatea interna=lungime 730 cm,latime 192 cm, inaltime 291 cm, greutate 8 kg iar pentru unitatea externa: lungime 700 cm, latime 275 cm, inaltime 550 cm si greutate 23 kg.

Bine plasat printre review-urile utilizatorilor,inteligentul aparat Carrier IPLUS Wi-Fi 9000 BTU, are o capacitate de modificare a temperaturii de 9212 BTU/h la racire si 9895 BTU/h la incalzire, valori optime pentru un spatiu de 18-25 m².

Eficienta energetica

Printre parametrii de importanta majora la un aparat de aer conditionat, este eficienta energetica.Iata ca Carrier IPLUS Wi-Fi 9000 BTU, a ajuns la o clasa superioara si este inzestrat cu doua plusuri, respectiv A++ ca eficienta energetica la racire, A+++ la incalzire, datorita tehnologiei DC inverter ce functioneaza cu un compressor rotativ.

Frica de poluare fonica?

Daca luam ca referinta ajutoarele noastre casnice-electronicele, vom vedea ca linistitul Carrier IPLUS Wi-Fi 9000 BTU, se incadreaza printre aparatele silentioase, avand modestele capacitati 38 dB, 34 dB, 30 dB, 21 dB pentru unitatea interna si 47 dB pentru unitatea externa.

Sistem de filtrare performant

Cu ajutorul sistemului de filtrare performant: fotocatalitic, apatit titan, anti-alergeni, anti-bacterian, anti-praf si deodorizant, se creaza un ambient optim cu aer curat si proaspat, factor important in instalarea starii de bine si in preventia aparitiei afectiunilor respiratorii respective, alergice.

Sistem de ventilatie

Datorita unei ventilatii performant pe patru trepte, acest aparat Carrier IPLUS Wi-Fi 9000 BTU, asigura un mediu ambiental placut, revigorant in zilele calduroase.

aparat Carrier IPLUS Wi-Fi 9000 BTU

Functiile Aparatului de aer conditionat Carrier IPLUS Wi-Fi 9000 BTU

Functii de climatizare:

Functia de racire

Carrier IPLUS Wi-Fi 9000 BTU, se comporta ca un aparat educat, atingand clasa A++ ca eficienta energetica la racire. Temperatura minima de operare racire de -15 (-°C) si temperatura maxima de operare racire de 24 (°+C). Valoarea coeficientului sezonier la racire, seer de 7,2 si capacitatea nominala la racire de 2,7Kw, plaseaza aparatul printre aparatele eficiente in materie de climatizare.

Functia de incalzire

La trecerea spre sezonul rece sau chiar in zilele mai blande ale iernii,,aparatul atinge temperatura minima de incalzire de -15 si maxima de 46 cu o valoare a coeficientului sezonier la incalzire Scop de valoare 4 si o capacitate nominala la incalzire de 2,9Kw. Deci, cu aceste valori putem spune ca acest aparat chiar si in zilele friguroase, lucreaza pentru un confort sporit.

Functia de ventilatie

Gratie unui ventilator pe patru trepte, aerul rece este dispersat eficient, spre orice colt al incaperii.

Functia de dezumidificare

Frica de umezeala in incapere?

Carrier IPLUS Wi-Fi 9000 BTU, nu este doar un aparat, puternic si linistit ci si dusmanul umiditatii in spatiul locuibil.

Se stie ca o activitate casnica zilnica ce include gatit, spalat, incalzire prin centrala, degaja in aer aproximativ 12 l de apa si nu toate gospodariile detin un higrometru sau umidometru pentru a depista nivelul optim de umiditate care in mod obisnuit este de 60%.O varianta la achizitionarea unui dezumidificator ce incarca incaperea si poate nu da randamentul de care este nevoie, ar fi un aparat de aer conditionat cu functie de dezumidificare. Iata ca aici intervine minunatul aparat Carrier IPLUS Wi-Fi 9000 BTU, gata sa se lupte cu condensul cu vaporii, sa previna mucegaiul, fungii, igrasia

Functii accesorii

Auto-Clean– cu o ventilatie de cateva minute in plus dupa oprirea aparatului, se ajunge la o uscare a interiorului unitatii, evitand astfel aparitia microorganismelor.

Functia Sleep- Ghidat de temperatura corpului pe timp de noapte, dragutul aparat se gandeste la confortul utilizatorului, pastrand temperature optima pe timpul somnului.

Follow me– aparatul Carrier IPLUS Wi-Fi 9000 BTU, urmareste telecomanda cu sensor inclus si dirijeaza climatizarea spre zona cu interes, ducand la confortul dorit si la economisirea de energie

Functia autorestart– in cazul nealimentarii cu energie, de exemplu aparitia unei pane de current, aparatul reporneste de la setarea initiala.

Detectare pierderi agent frigorific – pierderile de agent refrigerant, vor fi sesizate pe display si sistemul se va opri, protejand astfel compresorul.

wifi mode– cu ajutorul acestei functii aparatul se poate programa confortabil, de pe telefon sau tabletala orice ora si oriunde

Ionizare-o anumita cantitate de ioni, difuzati in atmosfera,purifica aerul din incapere, indepartand bacteriile, virusurile, alergenii, creand un mediu ambiental optim

Mod Turbo-Antrenand viteza fluxului de aer, se ajunge la o racire sau incalzire rapida atingand prompt temperature dorita.

Mod eco– cu aceasta functie se face economie la energie, prin setarea de 8h, timp in care compresorul si ventilatorul functioneaza la nivel redus. Astfel, temperature va fi setata intre 24˚-30˚

Telecomanda -furnizata cu aparatul, va fi intotdeauna un accesoriul pretuit, sporind astfel confortul utilizatorului

Functie dezghetare automata-in momentul in care aparatul detecteaza inghetatrea unitatii externe, unitatea interna o ajuta, pompand aer cald si va reporni cand procesul de dezghetare inceteaza.

Prevenire formare mucegai– cu o ventilatie de cateva minute in plus dupa oprirea aparatului, se ajunge la o uscare a interiorului unitatii, evitand astfel aparitia mucegaiului..

Prevenire curenti reci de aer-inainte de a trece pe mod incalzire,se verifica temperatura bateriei din unitatea interna in eventualitatea aparitiei curentilor de aer reci.

Mod Dry– in acest mod,umiditatea din incapere este redusa semnificativ.

aparat de aer conditionat Carrier IPLUS Wi-Fi 9000 BTU

Caracteristici generale aparat de aer conditionat Carrier IPLUS Wi-Fi 9000 BTU

tabel Carrier IPLUS Wi-Fi 9000 BTU

Utilizat pentru-Casa

Utilizare-Rezidential

Tip produs-Standard

Suprafata de montare-Perete

Recomandat pentru incaperi pana la-18 m²-25 m²

Capacitate generala-9000 BTU

Capacitate de racire-9212 BTU

Capacitate de incalzire-9895 BTU

Eficienta energetica racire-A++

Eficienta energetica incalzire-А+++

Temperatura minima de operare racire (-°C)15

Temperatura maxima de operare racire (°+C)24

Temperatura minima de operare incalzire (°-C)15

Temperatura maxima de operare incalzire (+°C)46

Tip filtru

-HEPA

-Filtru catalizator

-Ionizator

Tip compressor-Rotativ DC Inveter

Numar trepte ventilator-4

Inverter-Da

Kit instalare inclus-Nu

Unitate interna

Debit de aer unitate interna-460 m³/h

Nivel de zgomot unitate interna-38 dB-34 dB-30 dB-21 dB

Culoare unitate interna-Alb

Lungime unitate interna-730 mm

Latime unitate interna-192 mm

Inaltime unitate interna-291 mm

Greutate unitate interna-8 Kg

Eficienta energetica

Coeficient randament sezonier la racire SEER-7.2

Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP-4

Coeficient randament la racire EER-3.3

Coeficient randament la incalzire COP-3.7

Functii

Functii climatizare

-Racire-

-Incalzire

-Ventilatie

-Dezumidificare

Tehnologie Wi-Fi-Da

Functii speciale

-Auto Clean

-Sleep

-Follow me

-Auto Restart

-Detectare pierdere agent frigorific

-Wi-Fi Control

-Ionizare

-Turbo

-Mod X-Eco

-Telecomanda

-Dezghetare automata

-Prevenire formare mucegai

-Intarziere compresor

-Prevenire curenti reci de aer

-Dry

Specificatii tehnice

Tensiune alimentare-230 V

Capacitate nominala la racire-2.7 kW

Capacitate nominala la incalzire-2.9 kW

Agent de racire-R410A

Unitate externa

Debit de aer unitate externa-1700 m³/h

Nivel de zgomot unitate externa-54 dB

Culoare unitate externa-Alb

Lungime unitate externa-700 mm

Latime unitate externa-275 mm

Inaltime unitate externa-550 mm

Greutate unitate externa-23 Kg

Pro-aparat de aer conditionat Carrier IPLUS Wi-Fi 9000 BTU

– Racire rapida

– Functii practice

– Design placut

– Telecomanda inclusa

– Silentios

– Eficienta energetica

– Sistem de filtrare performant

-Sistem de ventilatie performant

– Raport bun calitate/pret

Contra-aparat de aer conditionat, Carrier IPLUS Wi-Fi 9000 BTU

-Fara kit de instalare

Parerea mea aparat de aer conditionat Carrier IPLUS Wi-Fi 9000 BTU

Carrier IPLUS Wi-Fi 9000 BTU, este un aparat care nu poate decat sa ma incante si sa-mi satisfaca asteptarile. Este capabil sa aduca briza racoroasa, plina de prospetime mult cautata in zilele de vara si caldura necesara in zilele friguroase, gratie performantelor tehnice si functiilor incluse..

 

Aparat de aer conditionat Carrier IPLUS Wi-Fi, 9000 BTU, Clasa A++/A+++

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur*

Aparat de aer conditionat Carrier IPLUS Wi-Fi 9000 BTU
Aparatul de aer conditionat Carrier IPLUS Wi-Fi 9000 BTU este cunoscut pentru raportul bun calitate/ pret, cumparatorul punandu-l printre primele optiuni in achizitionarea unui aparat de aer conditionat.
9.5 Total Score
Carrier IPLUS Wi-Fi 9000 BTU - Aparatul perfect pentru locuinta ta!

Aparatul de aer conditionat Carrier IPLUS Wi-Fi 9000 BTU este cunoscut pentru raportul bun calitate/ pret, cumparatorul punandu-l printre primele optiuni in achizitionarea unui aparat de aer conditionat.

Functii
9.5
Consum
9.5
Pret
10
Design
9

Search