La ofertă

Aparat de aer conditionat Daikin FTXB25C-RXB25C Inverter 9000 BTU, Clasa A+

Daikin FTXB25C-RXB25C

*Cea mai variata gama de produse *36 luni garntie *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Daikin FTXB25C-RXB25C

(Aparat de aer conditionat, Inverter, 9000 BTU, Clasa A+, Programator 24 de ore, Auto-restart, Filtru Fotocatalitic, Mod Confort, Power Mode)

Daikin FTXB25C-RXB25C este un aparat de aer conditionat de capacitate relativ redusa, echipat cu o multitudine de functii moderne, pentru a putea oferi cel mai ridicat nivel de confort, cu un minim de resurse. Aspectul sau este unul destul de conservator, camuflandu-se excelent pe un perete alb.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Daikin FTXB25C-RXB25C are o capacitate nu foarte mare de modificare a temperaturii din incaperea in care este instalat, aceasta nedepasind 9000 BTU, pe racire. In schimb, modulul de incalzire depaseste 13000 BTU, reusind sa acopere suprafete de pana la 30-35 mp. Eficienta energetica atinge un nivel destul de bun, incadrandu-se pe ambele module, racire/incalzire, in standardele inalte ale clasei A+.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol foarte important in sporirea randamentului aparatului de aer conditionat Daikin FTXB25C-RXB25C. Gratie acesteia, compresorul poate functiona la turarii diferite, modificandu-le automat pentru a atinge mai rapid conditiile climaterice setate si pentru a le putea mentine cu un consum redus de energie. Astfel, pe ciclurile lungi de cateva ore, se obtine o eficientizare a activitatii de pana la 30-40%, fata de aparatele clasice, cu compresor On/Off.

Filtrul fotocatalitic din apatit de titan are o densitate mai ridicata decat majoritatea variantelor alternative, reusind sa elimine din incapere, pe langa particule de praf si poluare, chiar virusuri, bacterii sau alergeni.

Pe langa cele doua module cu impact direct in modificarea temperaturii, Daikin FTXB25C-RXB25C mai propune 2 regimuri de functionare care isi pot dovedi utilitatea pe tot parcursul anului. Este vorba de functiile de ventilare si dezumidificare, acestea improspatand aerul din incapere si luptand eficient impotriva mucegaiului.

Timer-ul si functia de Auto-Restart garanteaza un nivel ridicat de autonomie aparatului de aer conditionat Daikin FTXB25C-RXB25C. Gratie acestora, sistemul de climatizare va putea functiona in regimuri diferite, pe intervale presetate de timp si chiar sa-si reia automat activitatea, dupa pene de curent sau orice alte probleme de alimentare, imediat ce acestea au fost remediate.

Functia de dezghetare automata se activeaza doar in timpul regimului de incalzire. Aceasta presupune oprirea automata a aparatului, pentru perioade scurte de timp, oferind sansa condensului inghetat in unitatea interioara sa se topeasca.

Functia Jet presupune intensificarea activitatii aparatului de aer conditionat Daikin FTXB25C-RXB25C, pe regimul de racire, pentru a putea cobora mai rapid temeperatura, pana la atingerea celei setate. Ulterior, sistemul isi va relua modul normal de functionare. Aceasta functie aduce performante mai rapide, cu un consum energetic mai scazut, prin prisma faptului ca aparatul va fi capabil sa mentina temperatura, activand intr-un regim economic.

Functia Hot Start presupune preincalzire aparatului de aer conditionat Daikin FTXB25C-RXB25C, in regimul de incalzire, inainte ca acesta sa inceapa sa sufle aerul. Astfel, se evita eliminarea curentilor reci, la inceputul regimului.

Modulul Sleep/Night are rolul de a va proteja somnul de orice factor perturbator, pe timp de noapte. Activandu-l, nu veti mai resimti schimbari bruste de temperatura si nici nu veti mai fi deranjati de zgomotul aerotermei, care va intra automat intr-un regim de functionare silentioasa.

Nivelul de zgomot, atins pe cea mai puternica dintre cele 6 trepte de ventilare ale unitatii interioare, nu depaseste 21 dB. Din acest punct de vedere putem afirma ca este, fara indoiala, unul dintre cele mai performante sisteme de climatizare.

Concluzia noastra este ca Daikin FTXB25C-RXB25C este un aparat de aer conditionat produs in Europa, ce impresioneaza prin numarul mare de functii moderne, oferite la un pret foarte atractiv. Acesta are performante de top la majoritatea capitolelor, fiind capabil sa ofere un nivel ridicat de confort, economisind resursele.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Daikin FTXB25C-RXB25C

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate de racire (BTU): 10236
Capacitate incalzire (BTU): 13648
Clasa de energie incalzire: A+
Clasa de energie racire: A+
Tip filtru: Fotocatalitic din apatit de titan
Inverter: Da
Numar trepte ventilator: 6
Afisaj: LCD
Kit instalare inclus: Nu
Putere consumata la incalzire (W): 950
Putere consumata la racire (W): 720
Telecomanda: Da

FUNCTII

Ventilare: Da
Incalzire: Da
Auto Restart: Da
Dezghetare automata: Da
Dezumidificare: Da
Functie Jet: Confort
Hotstart: Da
Timer: Da
Sleep/Night mode: Da
Auto: Da
Tip Compresor: Inverter
Alte functii: Turbo

SPECIFICATII TEHNICE

Brand compresor: Daikin
Greutate unitate exterioara (kg): 28
Greutate unitate interioara (kg): 8
Dimensiuni unitate exterioara (mm): 550 x 658 x 275
Dimensiuni unitate interioara (mm): 283 x 770 x 216
Temperatura ambientala maxima exterior (°C): 46
Temperatura ambientala maxima interior (°C): 30
Temperatura ambientala minima exterior (°C): -15
Culoare unitate exterioara: Alb
Culoare unitate interioara: Alb
Zgomot unitate exterioara (dB): 46
Zgomot unitate interioara (dB): 21
Agent de racire: R410a
Altele: Fabricat in Europa (Cehia)

Daikin FTXB25C-RXB25C

*Cea mai variata gama de produse *36 luni garntie *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Aparat de aer conditionat Daikin FTXB25C-RXB25C Inverter 9000 BTU, Clasa A+
Daikin FTXB25C-RXB25C este un aparat de aer conditionat produs in Europa, ce impresioneaza prin numarul mare de functii moderne, oferite la un pret foarte atractiv. Acesta are performante de top la majoritatea capitolelor, fiind capabil sa ofere un nivel ridicat de confort, economisind resursele.
8.5 Total Score
Performante excelente, la un pret atractiv

Daikin FTXB25C-RXB25C este un aparat de aer conditionat produs in Europa, ce impresioneaza prin numarul mare de functii moderne, oferite la un pret foarte atractiv. Acesta are performante de top la majoritatea capitolelor, fiind capabil sa ofere un nivel ridicat de confort, economisind resursele.

Consum
8
Pret
8.5
Design
7.5
Functii
8.5

Search