La ofertă

Review – Aparat de aer condiționat Gree Bora A4 Silver R32 GWH12AAB-K6DNA4A Inverter 12000 BTU

Aparatul de aer condiționat Gree Bora A4 Silver R32 GWH12AAB-K6DNA4A

Aparat de aer conditionat Gree Bora A4 Silver R32 GWH12AAB-K6DNA4A

Aparatul de aer condiționat Gree Bora A4 Silver R32 GWH12AAB-K6DNA4A Inverter 12000 BTU este conceput pentru a asigura o răcire eficientă și uniformă în încăperi de dimensiuni medii și mari.

Luând în considerare temperaturile relativ crescute de care avem parte pe perioada verii, uneori atmosfera din spațiile închise poate deveni cu adevărat sufocantă. Parte bună este că există nenumărate soluții pentru astfel de situații, iar una dintre cele mai eficiente este reprezentată de aparatele de aer condiționat.  

Așadar, haide să vorbim despre aparatul de aer condiționat Gree Bora A4 Silver R32 GWH12AAB-K6DNA4A Inverter 12000 BTU. În acest articol, vom sublinia principalele avantaje și funcții ale sistemului și vom vorbi despre încăperile și suprafețele unde un astfel de aparat de aer condiționat își va face simțită prezența cel mai bine.  

Aparat de aer condiționat Gree Bora A4 Silver R32 GWH12AAB-K6DNA4A Inverter 12000 BTU – Prezentare generală

 Aparatul de aer condiționat Gree Bora A4 Silver R32 GWH12AAB-K6DNA4A Inverter 12000 BTU este conceput pentru a asigura o răcire eficientă și uniformă în încăperi de dimensiuni medii și mari. În general, un aparat de aer condiționat cu o putere de răcire de 12000 BTU este recomandat pentru încăperi cu suprafețe de până la 35 m2. 

Fiind un aparat de aer condiționat destul de puternic, Gree Bora A4 Silver R32 GWH12AAB-K6DNA4A Inverter 12000 BTU este capabil să obțină temperatura dorită într-un mod rapid și fiabil și să o mențină pentru o perioadă îndelungată. Designul compact și elegant al sistemului se integrează perfect în orice spațiu și adaugă încăperii o notă discretă de minimalism. 

 Performanța excelentă a acestui aparat de aer condiționat este susținută de funcții avansate, precum modul Turbo și funcția de auto-diagnoză. Funcția Turbo asigură o răcire rapidă și intensă, ideală pentru momentele în care utilizatorul are nevoie să climatizeze încăperea într-un timp foarte scurt. Funcția de auto-diagnoză detectează și rezolvă rapid eventualele defecțiuni, garantând o funcționare optimă și minimizând timpul de intervenție necesar pentru reparații. 

R-32 – Pentru un mediu mai fericit  

Aparatul de aer condiționat Gree Bora A4 Silver R32 GWH12AAB-K6DNA4A Inverter 12000 BTU utilizează refrigerantul R-32, o alegere ecologică pentru un mediu mai fericit.  

R-32 este mai puțin poluant și are un impact redus asupra stratului de ozon, contribuind la protejarea mediului înconjurător. În medie, agentul frigorific R-32 reduce impactul asupra mediului cu peste 68% în comparație cu alți refrigeranți utilizați anterior. Mai mult, R-32 este foarte ușor de reciclat, ținând cont că este un agent frigorific monocomponent.  

Astfel, nu numai că aparatul de aer condiționat Gree Bora A4 Silver R32 este foarte eficient, dar promovează și sustenabilitatea ecologică, detaliu cu adevărat semnificativ, mai ales luând în considerare atitudinea generală asupra încălzirii globale și a poluării mediului înconjurător. 

Wi-Fi Intelligent Control  

Aparatul de aer condiționat Gree Bora A4 Silver R32 este prevăzut cu funcția Wi-Fi Intelligent Control, care aduce un nivel suplimentar de confort și control asupra sistemului. Prin conectarea aparatului la rețeaua Wi-Fi din locuință, utilizatorii vor putea controla și monitoriza temperatura și setările aparatului de pe nenumărate device-uri smart, cum ar fi telefoane sau tablete cu diverse sisteme de operare.  

Această funcție oferă flexibilitate și control total asupra temperaturii din casă, permițându-ți să ajustezi răcirea sau încălzirea în funcție de preferințele tale și să economisești energie prin programarea funcționării aparatului în orele optime. Mai mult, dacă îți dorești ca locuința ta să te întâmpine cu temperatura ideală atunci când te întorci de la serviciu, poți programa aparatul astfel încât să pornească cu câteva minute înainte de a ajunge acasă sau îl poți porni de la distanță, de când ești pe drum spre casă. 

Eficiență crescută, costuri scăzute  

Aparatul de aer condiționat Gree Bora A4 Silver R32 GWH12AAB-K6DNA4A Inverter 12000 BTU se remarcă prin eficiența sa energetică. Cu tehnologia Inverter, acest aparat ajustează automat puterea de răcire în funcție de nevoi, menținând temperatura constantă și reducând consumul de energie. 

Acest fapt nu doar că duce la economii semnificative la facturile de electricitate, ci și la reducerea impactului asupra mediului înconjurător, ceea ce, așa cum am menționat anterior, este foarte important în zilele noastre. 

Investiția în acest aparat de aer condiționat se reflectă într-o răcire eficientă și costuri mai mici pe termen lung. Totuși, ar trebui să ții cont de faptul că prețul său poate fi mai ridicat în comparație cu alte modele disponibile pe piață. Cu toate acestea, avantajele pe care le oferă în ceea ce privește performanța și eficiența energetică justifică investiția. 

Am menționat anterior câteva dintre principalele funcții ale AC-ului, cum ar fi modul Turbo, funcția de auto-diagnoză și posibilitatea de a programa aparatul. Cu toate acestea, AC-ul Gree Bora A4 Silver R32 GWH12AAB-K6DNA4A Inverter 12000 BTU are mult mai multe funcții surprinzătoare de oferit.  

Funcția Sleep 

În timpul somnului, organismul poate fi foarte afectat dacă aparatul de aer condiționat funcționează și livrează un flux de aer foarte rece și puternic. Sinuzită, dureri de cap, amigdale inflamate, complicații la nivelul laringelui sau faringelui sau afecțiuni ale urechilor sunt doar câteva dintre problemele care pot apărea dacă utilizatorul doarme cu aparatul de aer condiționat pornit, iar acesta din urmă nu este setat să funcționeze în anumiți parametri. 

Cu toate acestea, funcția Sleep asigură confortul utilizatorilor în timpul somnului, direcționând jetul de aer către tavan și reducând turațiile ventilatorului pentru a scădea nivelul de zgomot produs în încăpere. Astfel, utilizatorii pot avea parte de un somn foarte odihnitor într-o încăpere eficient răcită sau încălzită, după nevoie.  

Auto restart  

Penele de curent sunt destul de frecvente, mai ales în anumite zone. Fie că este vorba despre o furtună sau o sesiune de reparații în zona în care locuiești, o pană de curent poate afecta nenumărate aparate electronice și electrocasnice din casă, inclusiv un sistem de aer condiționat.  

Tocmai de aceea, aparatul de aer condiționat Gree Bora A4 Silver R32 GWH12AAB-K6DNA4A Inverter 12000 BTU este prevăzut cu funcție Auto restart. Astfel, în cazul unei căderi neprevăzute a rețelei de energie electrică, aparatul are capacitatea de a porni automat și de a reveni la setările inițiale, ceea ce se va întâmpla imediat după ce tensiunea electrică a fost restabilită.  

Specificații tehnice 

Suprafața de montare  Perete 
Recomandat pentru suprafețe de până la  35 m2 
Capacitate generală  12000 BTU 
Capacitate de răcire 
Temperatura minimă de operare pentru răcire (-°C)  15 
Temperatura maximă de operare pentru răcire (-°C)  43 
Temperatura minimă de operare pentru încălzire (-°C)  15 
Temperatura maximă de operare pentru încălzire (-°C)  24 
Tip filtru  Anti-praf 
Inverter  Da 
Eficiență energetică răcire  A++ 
Eficiență energetică răcire  A+ 
Coeficient randament sezonier la răcire (SEER)  6.1 
Coeficient randament sezonier la încălzire (SCOP)  4 
Tensiune alimentare  230 V 
Agent de răcire  R-32 
Dezumidificare (l/h)  1.4 
Nivel de zgomot (unitate internă)  28 dB 
Culoare (unitate internă)  Alb 
Greutate (unitate internă)  10 Kg 
Greutate (unitate externă)  31 Kg 
Tehnologie Wi-Fi  Da 
Alte funcții  Auto-diagnoză, dezumidificare, încălzire, răcire, ventilație 

În concluzie 

Aparatul de aer condiționat Gree Bora A4 Silver R32 GWH12AAB-K6DNA4A Inverter 12000 BTU este o alegere excelentă pentru a menține locuința la o temperatură optimă atât în timpul verii, cât și în sezonul rece.  

Cu funcții care asigură o performanță superioară, caracteristici avansate și eficiență energetică crescută, acest aparat de aer condiționat oferă un nivel ridicat de confort cu costuri cât mai mici. Mai mult, funcțiile avansate cu care este prevăzut fac aparatul de aer condiționat Gree Bora A4 Silver R32 GWH12AAB-K6DNA4A Inverter 12000 BTU o alegere ideală pentru locuința ta. 

Aparat de aer conditionat Gree Bora A4 Silver R32 GWH12AAB-K6DNA4A

Aparatul de aer condiționat Gree Bora A4 Silver R32 GWH12AAB-K6DNA4A Inverter 12000 BTU este conceput pentru a asigura o răcire eficientă și uniformă în încăperi de dimensiuni medii și mari.

Search