La ofertă

Aparat de aer conditionat Heinner HAC-12CWF-SL Inverter, 12000 BTU, Clasa A++

Heinner HAC-12CWF-SL

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Heinner HAC-12CWF-SL

(Aparat de aer conditionat Heinner HAC-12CWF-SL Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Wi-Fi Control, Filtru High Density, Display LCD, Timer, Auto Restart, Autodiagnoza, Turbo, Auto-curatare, Telecomanda, Mod Economic, Follow me)

Heinner HAC-12CWF-SL este un aparat de aer conditionat ultra-modern, comercializat la un pret foarte atractiv. Acesta inglobeaza numeroase functii sofisticate, propunand, in acelasi timp, un aspect rafinat si foarte discret.

Va  vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12CWF-SL are o capacitate buna de modificare a temperaturii din incapere, osciland intre 12000 BTU/h, pe regimul de racire si 13000 BTU/h, in regim de incalzire. Aceasta capacitate este suficienta pentru a asigura confortul termic in incaperi cu suprafete cuprinse intre 16-23 mp, variatia aparand in functie de gradul de izolare termica.

Eficienta energetica a aparatului de aer conditionat Heinner HAC-12CWF-SL fluctueaza intre doua dintre cele mai performante standarde din tabelul energetic. Asadar, putem discuta despre clasa A++, pe modulul de racire si clasa A+, pe modulul de incalzire, in conditiile in care, pana nu demult, clasa A era considerata a fi etalonul superior al tablului energetic.

Tehnologia 3D Inverter joaca un rol providential in eficientizarea activitatii aparatului de aer conditionat Heinner HAC-12CWF-SL. Gratie acesteia, compresorul va putea sa-si varieze automat turatiile, reusind sa atinga mai rapid conditiile climaterice setate si sa le mentina cu o activitatea redusa. Astfel, pe ciclurile lungi de cateva ore, economiile energetice obtinute vor fi de pana la 30-40%.

Sistemul de filtrare High Density implementat pe aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12CWF-SL este capabil sa retina si cele mai mici particule de praf si poluare sau generatoare de diverse alergii. Mirosurile neplacute vor fi si ele indeparatat gratie sistemului de super ionizare, acesta asigurand un aer reconfortant si sanatos.

Functiile de climatizare propuse de aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12CWF-SL sunt cele de racire, incalzire, ventilare si dezumidificare. Daca primele doua au impact direct asupra temperaturii din incapere si pot fi folosite doar sezonier, ultimele doua vor putea fi utilizate pe tot parcursul anului, improspatanad aerul din incapere si luptand eficient impotriva mucegaiului.

Controlul aparatului de aer conditionat Heinner HAC-12CWF-SL se va putea realiza fie prin intermediul telecomenzii cu infrarosii, fie prin intermediul dispozitivelor mobile inteligente (smartphone-uri sau tablete). Cea de a doua varianta necesita o aplicatie dedicata, descarcabila gratuit pe sistemele de operare Android sau iOS si permite controlul chiar si in absenta de la domiciliu, intrucat aparatul va fi in permanenta conectat la internet.

Functia Follow Me transforma telecomanda aparatului de aer conditionat Heinner HAC-12CWF-SL intr-un termostat de camera, capabil sa mentina in permanenta o temperatura constanta in jurul utilizatorului, fara a face risipa de energie.

Timer-ul si functia de Auto-restart ii confera un grad mare de autonomie aparatului de aer conditionat Heinner HAC-12CWF-SL. Gratie acestora, sistemul de climatizare va putea functiona pe intervale presetate de timp si chiar isi va putea relua automat activitatea, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent sau a oricaror alte probleme de alimentare, imediat ce acestea au fost remediate.

Functia de Autocuratare presupune uscarea vaporizatorului, imediat ce activitatea de racire s-a incheiat. Astfel, se elimina sansa ca bacteriile sau mucegaiul sa adere pe suprafata acestuia, ambele fiind considerate principalele cauze ale mirosurilor neplacute.

Functia de Autodiagnoza are drept scop protejarea aparatului de aer conditionat impotriva defectiunilor severe. Aceasta va detecta din stadiu incipient orice eroare aparuta in regimul normal de functionare si va opri instant unitatea, afisand pe display-ul acesteia un cod specific fiecarei probleme. In functie de acest cod, veti putea gasi cele mai rapide si sigure metode de remediere. Se va detecta inclusiv scurgerea de freon.

Functia Silent este similara celei intalnite la smarphone-uri, aceasta anuland orice sunet de confirmare a comenzii.

Functia ECO are rolul de a asigura un nivel ridicat de confort, fara a risipi resursele. Activand-o, racirea se va realiza mai lent insa pe un ciclu de 8 ore, economiile energetice vor fi de pana la 60%.

Functia Turbo intensifica activitatea aparatului de aer conditionat Heinner HAC-12CWF-SL pana la atingerea temperaturii setate. Ulterior, sistemul isi va relua automat regimul normal de functionare. De asemenea, aceasta functie aduce economii energetice pe ciclurile lungi deoarece temperatura dorita este atinsa mai rapid, reusindu-se ulterior mentinerea acesteia cu o activitate redusa.

Modulul Sleep/Night are rolul de a va asigura cel mai ridicat nivel de confort pe timpul noptii. Odata activat, acesta va modifica lent temperatura, coreland-o cu schimbarile produse in organismul uman, in timpul somnului. De asemenea, aeroterma va intra si ea intr-un regim de functionare silentioasa iar resursele consumate vor avea un nivel foarte redus.

Nivelul maxim de zgomot, produs pe cea mai puternica dintre cele 4 trepte de ventilare ale unitatii interioare, ajunge pana la 52 dB. Chiar daca nu putem discuta despre unul dintre cele mai silentioase aparate, consideram ca acest nivel este insuficient pentru a putea produce un real disconfort acustic.

Concluzia noastra este ca Heinner HAC-12CWF-SL reprezinta unul dintre cele mai sofisticate aparate de aer conditionat, fiind echipat cu cele mai noi tehnologii in domeniu. Aspectul sau este unul deosebit de rafinat, fapt ce intareste ideea ca pretul la care se vinde in momentul de fata este unul deosebit de atractiv. In plus, investitia va putea fi amortizata in timp, gratie fiabilitatii sporite si a consumului energetic redus.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Heinner HAC-12CWF-SL

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Suprafata acoperita: 16 m² 23 m²
Capacitate generala: 12000 BTU
Capacitate de racire: 12000 BTU
Capacitate de incalzire: 13000 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: A+
Temperatura minima de operare racire (-°C): -15
Temperatura maxima de operare racire (°+C): 50
Temperatura minima de operare incalzire (°-C): -15
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C): 30
Tip filtru: Anti-praf Filtru catalizator
Tip compresor: Rotativ
Numar trepte ventilator: 4
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Nu

 

UNITATE INTERNA

Dezumidificare (l/h): 1.2
Debit de aer unitate interna: 520 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna: 52 dB
Culoare unitate interna: Argintiu
Lungime unitate interna: 802 mm
Latime unitate interna: 189 mm
Inaltime unitate interna: 312 mm
Greutate unitate interna: 8.2 Kg

 

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.8
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4.2

 

FUNCTII

Functii climatizare: Racire

Incalzire

Ventilare

Dezumidificare

Tehnologie Wi-Fi: Da
Functii speciale: Follow me

Autodiagnosticare

Turbo

Auto-curatare

Telecomanda

Mod Economic

Timer

Auto-restart

Sleep/Night

 

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 220 V – 240 V
Capacitate nominala la racire: 1088 W
Capacitate nominala la incalzire: 1025 W
Agent de racire: R410A

 

UNITATE EXTERNA

Debit de aer unitate externa: 2000 m³/h
Nivel de zgomot unitate externa: 60 dB
Culoare unitate externa: Alb
Lungime unitate externa: 800 mm
Latime unitate externa: 333 mm
Inaltime unitate externa: 554 mm
Greutate unitate externa: 29.1 Kg
Heinner HAC-12CWF-SL

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Search