La ofertă

Aparat de aer conditionat Inventor Omnia O1MVI-12, 12000 BTU, clasa A++

Inventor Omnia O1MVI-12

*Cea mai variata gama de produse *60 luni garntie *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Inventor Omnia O1MVI-12

(Aparat de aer conditionat, 12000 BTU, clasa A++, Filtru ionizator, Auto-restart, Autodiagnoza, Autocuratare, Wi-fi, Follow-me, Turbo, 5 Ani garantie)

Inventor Omnia O1MVI-12 este un aparat de aer conditionat recent aparut pe piata romaneasca dar care preconizam ca va domina topul celor mai vandute sisteme de climatizare, gratie raportului calitate/pret imbatabil. Acesta este echipat cu tehnologie ultra-moderna, oferind performante similare principalilor competitori mult mai costisistori.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Inventor Omnia O1MVI-12 are o capacitate excelenta de modificare a temperaturii din incapere, aceasta urcand pana la 12000 BTU, pe modulul de racire si depasind-o chiar pe modulul de incalzire. Eficienta energetica atinge un nivel foarte bun, indiferent de regimul de functionare, incadrandu-se in standardele ridicate ale clasei A++. 

Tehnologia pe Inverter joaca un rol providential in sporirea randamentului aparatului de aer conditionat Inventor Omnia O1MVI-12. Gratie acesteia, compresorul este capabil sa functioneze gradual, atingand mult mai rapid conditiile climaterice setate si reusind sa le mentina cu un consum redus de energie. Astfel, pe ciclurile lungi de cateva ore, se obtine o eficientizare de pana la 30-40%, fata de un aparat clasic, cu compresor On/Off.

Sistemul de filtrare ionizator, cu tripla actiune, este cel mai performant de pe piata in momentul de fata, purificand total aerul din incapere. Aparatul de aer conditionat Inventor Omnia O1MVI-12 va scapa de gazele toxice, virusuri, bacterii, alergeni, particule de praf si poluare.

Powerful Self-Cleaning este un sistem de autocuratare diferit fata de ce am intalnit la brand-urile mai renumite, ce activeaza pe segmentul de climatizare. In situatia de fata, vorbim despre un proces de sterilizare, mai lung (17 minute) dar mai eficient. Aparatele clasice se rezumau doar la uscarea vaporizatorului, pentru a impiedica aderenta mucegaiului si a bacteriilor, pe suprafata acestuia.

Fluxurile de aer, evacuate de aparatul Inventor Omnia O1MVI-12, vor ajunge in cel mai scurt timp in orice colt al incaperii, gratie distributiei 4D, garantata de mobilitatea mai mare a flapsurilor.

Functia Follow Me transforma telecomanda sistemului de climatizare intr-un termostat de camera. Aceasta functioneaza corelat cu sistemul I Feel si va asigura o temperatura constanta in jurul dumneavoastra, economisind, in acelasi timp, energie.

Timer-ul si functia de Auto-restart ii confera autonomie aparatului de aer conditionat Inventor Omnia O1MVI-12. Gratie acestor doua sisteme, aparatul va putea activa pe intervale de timp presetate, in diverse moduri. Ba mai mult, isi va putea relua automat activitatea, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau orice alte probleme de alimentare, imediat ce acestea au fost remediate.

Modulul Turbo intensifica activitatea aparatului de aer conditionat Inventor Omnia O1MVI-12, pana la atingerea temperaturii setate, indiferent ca discutam despre un regim de incalzire sau despre unul de racire. Ulterior, aparatul isi va relu automat modul normal de functionare.

Functia Sleep/Night are rolul de a va proteja somnul de orice factor perturbator, pe timp de noapte. Activand-o, nu veti mai resimti nici schimbari bruste de temperatura, intrucat aceasta va fi modificata cu maxim 1 grad Celsius pe ora, nici zgomotul aerotermei, care va functiona intr-un regim silentios.

Functia de Autodiagnoza va semnala rapid orice problema aparauta in activitatea normala si va opri instant aparatul de aer conditionat Inventor Omnia O1MVI-12. Ba mai mult, va semnala pe display-ul acestuia un cod, specific fiecarei erori. Astfel, veti putea remedia mai usor problemele, inainte ca acestea sa devina ireversibile.

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica dintre cele 12 trepte de ventilare ale unitatii interioare, nu depaseste 38 dB. Si din acest punct de vedere putem vorbi despre unul dintre cele mai performante aparate de aer conditionat.

Concluzia noastra este ca Inventor Omnia O1MVI-12 reprezinta un sistem de climatizare foarte sofisticat, echipat cu o multitudine de functii inteligente, capabile sa ofere cel mai ridicat nivel de confort, chiar si pe spatii extinse. Pretul la care se vinde acest aparat de aer conditionat este unul imbatabil.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Inventor Omnia O1MVI-12

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate de racire (BTU): 12000
Capacitate incalzire (BTU): 13000
Clasa de energie incalzire: A++
Clasa de energie racire: A++
Tip filtru Filtru: Ionizator, HEPA, Triple Action
Inverter: Da
Numar trepte ventilator: 12
Afisaj: LED
Kit instalare inclus: Nu
Putere consumata la incalzire (W): 1154
Putere consumata la racire (W): 1256
Telecomanda: Da
Aparat mobil: Nu

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4

FUNCTII

Ventilare: Da
Tehnologie Wi-Fi: Cu modul Wi-Fi care poate fi achizitionat separat
Incalzire: Da
Auto Restart: Da
Dezghetare automata: Da
Dezumidificare: Da
Timer: Da
Sleep/Night mode: Da
Auto: Da
Tip Compresor: Inverter

SPECIFICATII TEHNICE

Greutate unitate exterioara (kg): 25.5
Greutate unitate interioara (kg): 7.2
Dimensiuni unitate exterioara (mm): 770 x 555 x 300
Dimensiuni unitate interioara (mm): 800 x 188 x 275
Temperatura ambientala maxima exterior (°C): 50
Temperatura ambientala maxima interior (°C): 18
Temperatura ambientala minima exterior (°C): -15
Culoare unitate exterioara: Alb
Culoare unitate interioara: Alb
Zgomot unitate exterioara (dB): 55
Zgomot unitate interioara (dB): 26/32/38
Agent de racire: R410A

Inventor Omnia O1MVI-12

*Cea mai variata gama de produse *60 luni garntie *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Aparat de aer conditionat Inventor Omnia O1MVI-12, 12000 BTU, clasa A++
Inventor Omnia O1MVI-12 reprezinta un sistem de climatizare foarte sofisticat, echipat cu o multitudine de functii inteligente, capabile sa ofere cel mai ridicat nivel de confort, chiar si pe spatii extinse. Pretul la care se vinde acest aparat de aer conditionat este unul imbatabil.
9 Total Score
Performante maxime, la un pret minim

Inventor Omnia O1MVI-12 reprezinta un sistem de climatizare foarte sofisticat, echipat cu o multitudine de functii inteligente, capabile sa ofere cel mai ridicat nivel de confort, chiar si pe spatii extinse. Pretul la care se vinde acest aparat de aer conditionat este unul imbatabil.

Consum
9
Pret
9.5
Design
8
Functii
8.5

Search