La ofertă

Aparat de aer conditionat portabil Whirlpool PACW9COL, 9000 BTU, Clasa A

Whirlpool PACW9COL

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Whirlpool PACW9COL

(Aparat de aer conditionat portabil, 9000 BTU, Clasa A, Filtru lavabil HEPA, Functie JET, Autocuratare, Autorestart, Afisare temperatura, Autodiagnoza)

Whirlpool PACW9COL este unul dintre cele mai moderne sisteme de climatizare portabile, scoase recent pe piata de brand-ul american. Chiar daca performantele acestuia sunt relativ inferioare unui aparat de aer conditionat fix, avantajul mobilitatii cantareste destul de mult, incat sa poata contrabalansa decizia dumneavoastra. Din punct de vedere estetic nu putem spune ca impresioneaza, respectand, mai de graba, tiparele clasice. Vom incerca sa va oferim in cele ce urmeaza un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Whirlpool PACW9COL are o capacitate de modificare a temperaturii relativ redusa, aceasta nereusind sa depaseasca valoarea de 9000 BTU. Chiar si asa, studiile au demonstrat ca aceasta valoare este suficienta pentru a putea raci o incapere de pana la 32 mp, daca si functiile sistemului de climatizare sunt destul de performante incat sa contribuie la aceasta performanta. Eficienta energetica atinge un nivel mediu, incadrandu-se in clasa A, care pana nu de mult era considerata etalonul superior pentru astfel de produse. In prezent, intalnim, ce-i drept, foarte rar, aparate care se incadreaza in clasa A+++. Acestea sunt, de obicei, fixe si foarte costisitoare.

Sistemul de filtrare HD este unul dintre cele mai performante de pe piata, la ora actuala. Gratie densitatii ridicate, acesta este capabil sa elimine din incapere orice microparticula de praf si poluare ce depaseste 10 microni. In plus, produce o purificare completa a aerului, tinand la distanta chiar si virusuri, bacterii sau alergeni. Inca un avantaj destul de important al acestui filtru este ca poate fi spalat destul de usor si nu necesita inlocuire periodica.

Functiile de dezumidificare si ventilare nu au competente in modificarea temperaturii, astfel ca pot fi folosite pe tot parcursul anului. Acestea au rolul de a purifica si improspata aerul din incapere sau de a lupta cu rezultate reale impotriva mucegaiului.

Functia Jet presupune intensificarea activitatii aparatului de aer conditionat Whirlpool PACW9COL, cu scopul de a atinge mai rapid conditiile climaterice setate. Chiar daca pe o durata limitata de timp aceasta presupune un consum suplimentar, pe ciclurile lungi veti observa economii, intrucat sistemul de climatizare va fi capabil sa mentina temperatura functionand la capacitate minima.

Timer-ul va permite programarea activitatii aparatului de aer conditionat Whirlpool PACW9COL pe intervale presetate de timp. Cu ajutorul acestuia veti putea seta viitoarele programe, ele urmand a rula singure, fara a mai necesita vreo actiune din partea dumneavoastra.

Functia de Auto-Restart ii permite aparatului de aer conditionat Whirlpool PACW9COL sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau orice alte probleme de alimentare, imediat ce acestea au fost remediate.

Modulul Sleep/Night are rolul de a va proteja somnul de factorii perturbatori, pe timp de noapte. Activandu-l, nu veti mai resimti schimbari bruste de temperatura, intrucat aceasta va fi modificata cu maxim 1 grad Celsius pe ora, fiind corelata cu temperatura corpului dumneavoastra din timpul somnului. In plus, aeroterma va functiona intr-un mod silentios, la capacitate minima. Consumul energetic va fi, de asemenea, unul economic.

Functia Around U are rolul de a mentine constante conditiile climaterice din jurul dumneavoastra, prin intermediul unui termostat ce trimite feed-back permanent catre unitatea principala.

Functia de Autodiagnoza ii permite aparatului de aer conditionat Whirlpool PACW9COL sa depisteze si sa semnalizeze rapid orice erori in activitatea sa. Acesta va afisa un cod de eroare specific fiecare defectiuni si va opri instant functionarea. Astfel, veti putea remedia rapid problemele, inainte ca acestea sa devina ireversibile.

Functia de Autocuratare presupune mentinerea activa a ventilatorului, inca 3 minute de la oprirea modulului de racire, pentru ca vaporizatorul sa se usuce complet. Astfel, va fi indeparatata sansa ca bacteriile sau mucegaiul sa adere pe suprafata acestuia, ambele fiind considerate principalele cauze ale mirosurilor neplacute.

Nivelul de zgomot atins pe cea mai puternica treapta de ventilare a unitatii, ajunge pana la 65 dB. Nu este chiar o performanta laudabila, mai ales daca o comparam cu cea a sistemelor de climatizare fixe, insa, nici nu consideram aceasta valoare a fi suficient de mare pentru a putea produce un real disconfort acustic.

Concluzia noastra este ca Whirlpool PACW9COL reprezinta unul dintre cele mai performante aparate portabile de aer conditionat, acesta beneficiind de functii exclusiviste pentru aceasta gama de produse. Trebuie sa aveti in vedere ca si astfel de sisteme au nevoie de evacuare, asadar, avantajul mobilitatii este oarecum diminuat. Va recomandam sa cantariti bine plusurile si minusurile inainte de achizitionarea sa. Pretul este unul obiectiv si reflecta pe deplin caracteristicile sale.

Whirlpool PACW9COL

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate de racire (BTU): 9000
Clasa de energie racire: A
Tip filtru: HD
Numar trepte ventilator: 3
Afisaj: LED
Putere consumata la racire (W): 1015
Telecomanda: Da
Aparat mobil: Da

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament la racire EER: 8.87

FUNCTII

Al 6-lea Simt: Da
Ventilare: Da
Dezumidificare: Da
Functie Jet: Da
Timer: Da
Sleep/Night mode: Da
Auto: Da
Tip Compresor: Rotativ
Alte functii: Around U
Monitorizare filtre

SPECIFICATII TEHNICE

Greutate unitate interioara (kg): 30
Dimensiuni unitate interioara (mm): 743 x 448 x 400
Culoare unitate interioara: Alb
Zgomot unitate interioara (dB): 65
Agent de racire: R410a
Altele: Indicator plin apa
Afisare temperatura camera
Siguranta ventilator
Lungime cablu de alimentare (m): 1.2
Whirlpool PACW9COL

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Aparat de aer conditionat portabil Whirlpool PACW9COL, 9000 BTU, Clasa A
Whirlpool PACW9COL reprezinta unul dintre cele mai performante aparate portabile de aer conditionat, acesta beneficiind de functii exclusiviste pentru aceasta gama de produse. Trebuie sa aveti in vedere ca si astfel de sisteme au nevoie de evacuare, asadar, avantajul mobilitatii este oarecum diminuat. Pretul este unul obiectiv si reflecta pe deplin caracteristicile sale.
7.5 Total Score
Performante superioare, la un pret corect

Whirlpool PACW9COL reprezinta unul dintre cele mai performante aparate portabile de aer conditionat, acesta beneficiind de functii exclusiviste pentru aceasta gama de produse. Trebuie sa aveti in vedere ca si astfel de sisteme au nevoie de evacuare, asadar, avantajul mobilitatii este oarecum diminuat. Pretul este unul obiectiv si reflecta pe deplin caracteristicile sale.

Consum
7.5
Pret
8
Design
6.5
Functii
9

Search