La ofertă

Aparat aer conditionat Whirlpool SPIW 409 Inverter, 9000 BTU, Clasa A++

Whirlpool SPIW 409

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Whirlpool SPIW 409

(Aparat de aer conditionat, Inverter, 9000 BTU, Clasa A++, Al 6-lea Simt, Display, Filtru HD + HEPA, Auto Restart, Dezumidificare)

Whirlpool SPIW 409 este unul dintre cele mai vandute aparate de aer conditionat, in sezonul trecut, datorita unui numar impresionant de functii capabile sa aduca cel mai bun nivel de confort, consumand un minim de resurse. Aspectul acestuia este unul foarte discret, cu display mascat, fiind foarte usor de camuflat pe un perete alb.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIW 409 nu are o capacitate nu foarte mare de modificare a temperaturii, aceasta situandu-se in jurul valorii de 9000 BTU/h, motiv pentru care este destinat incaperilor de pana la 18 mp, cu inaltime standard. Eficienta energetica atinge un nivel foarte bun, in special, pe modulul de racire, acolo unde bifeaza standardele ridicate ale clasei A++, avand in vedere ca etalonul superior al tabelului energetic este A+++. Pe modulul de incalzire performantele energetice sunt putin inferioare, nereusind sa depaseasca clasa A.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol deosebit de important pentru eficientizarea activitatii aparatului de aer conditionat Whirlpool SPIW 409, oferindu-i sansa de a-si varia turatiile automat pentru a atinge mai rapid conditiile climaterice setate. Odata atinse acestea, vor putea fi mentinute cu sistemul functionand intr-un regim economic Astfel, pe ciclurile lungi de cateva ore se obtine o imbunatatire a randamentului cu pana la 30-40% fata de situatia unui sistem conventional, cu compresor On/Off.

Sistemul de filtrare HD-Hepa, implementat pe aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIW 409 este unul dintre cele mai performante, la ora actuala. Acesta este capabil de o purificare completa a aerului din incapere. Gratie densitatii ridicate, acesta va elimina particulele de praf si poluare, virusuri, bacterii sau alergeni. In plus, este un excelent dezodorizant, gratie filtrului cu carbune activ.

Functiile de climatizare oferite de aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIW 409 sunt racire, incalzire, ventilare si dezumidificare. Daca primele doua sunt sezoniere, datorita impactului lor asupra temperaturii, ultimele doua pot fi folosite pe tot parcursul anului, improspatand aerul si luptand eficient impotriva mucegaiului.

Tehnologia 6th Sense ofera autonomie aparatului de aer conditionat Whirlpool SPIW 409. Acesta isi va prelua automat date din incapere (temperatura, umiditate, etc.) si isi va optimiza automat functiile in scopul oferirii celui mai ridicat nivel de confort, fapt ce conduce si la un consum energetic mai redus.

Functia Auto Clean presupune uscarea rapida a vaporizatorului pentru a evita posibilitatea ca bacteriile sau mucegaiul sa adere pe suprafata acestuia, fiind eliminata astfel principala cauza a mirosurilor neplacute.

Timer-ul si functia de Auto-restart ii permit aparatului de aer conditionat Whirlpool SPIW 409 sa functioneze autonom. Odata ce i-ati presetat activitatea pe un interval de pana la 24 h, acesta isi va face singur treaba chiar si in absenta dumneavoastra. In plus, va fi capabil sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau orice alte probleme de alimentare.

Functia Arround U transforma telecomanda aparatului de aer conditionat Whirlpool SPIW 409 intr-un termostat de camera, ce va transmite feed-back permanent catre unitatea centrala, gratie termometrului incorporat. Astfel, va reusi sa mentina o temperatura constanta in jurul dumneavoastra, cu un consum redus de energie.

Functia Jet intensifica activitatea aparatului de aer conditionat, pe o perioada scurta de timp, pana la atingerea temperaturii setate (doar pe regimul de racire). Ulterior, sistemul de climatizare va intra automat intr-un regim normal de functionare.

Functia 4D Air Inlet aspira aerul pe 3 dintre laturile aparatului de aer conditionat Whirlpool SPIW 409 si il evacueaza puternic, la temperatura modificata, pe cea de a 4-a.

Functia Sleep are rolul de a va proteja somnul, pe timp de noapte, de orice factor perturbator. Temperatura va fi modificata lent, tinand cont de schimbarile din metabolismul uman din timpul somnului. In plus, sistemul de climatizare va intra automat intr-un regim silentios de functionare, foarte eficient si din punct de vedere energetic.

Functia Power Saver detecteaza temperatura din incapere si controleaza fluxurile de aer in consecinta, pentru a putea imbunatati confortul, economisind pana la 20% din factura energetica. Acest lucru este posibil gratie unui microprocesor incorporat in aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIW 409.

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica dintre cele 4 trepte ale ventilatorului, nu depaseste 40 dB. Din acest punct de vedere este unul dintre cele mai silentioase aparate de aer conditionat.

Concluzia noastra este ca Whirlpool SPIW 409 reprezinta un sistem de climatizare deosebit de performant, echipat cu o multitudine de functii sofisticate (dispune de toate sistemele moderne disponibile pe astfel de aparate). Acesta este capabil sa aduca in incapere cel mai ridicat nivel de confort, mentinand resursele consumate la un nivel minim. Analizandu-i toate caracteristicile, putem afirma ca pretul la care se vinde este unul deosebit de atractiv.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

 • cea mai variata gama de produse;
 • livrare rapida;
 • deschiderea coletului la livrare;
 • drept de retur;

Whirlpool SPIW 409

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizat pentru: Casa

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Suprafata acoperita: 18 m²
Capacitate generala: 9000 BTU
Capacitate de racire: 8871 BTU
Capacitate de incalzire: 9554 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: A
Temperatura minima de operare racire (-°C): 7
Temperatura maxima de operare racire (°+C): 43
Tip filtru: HD, Hepa
Tip compresor: Rotativ
Numar trepte ventilator: 3
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Nu

UNITATE INTERNA

Dezumidificare (l/h): 0.9
Debit de aer unitate interna: 572 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna: 21 dB, 26 dB, 33 dB, 40 dB
Culoare unitate interna: Alb
Lungime unitate interna: 881 mm
Latime unitate interna: 270 mm
Inaltime unitate interna: 217 mm
Greutate unitate interna: 8.5 Kg

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 3.8
Coeficient randament la racire EER: 3.4
Coeficient randament la incalzire COP: 3.9

FUNCTII

Functii climatizare: Racire, Incalzire, Ventilatie, Dezumidificare
Tehnologie Wi-Fi: Nu
Functii speciale:

 • 6th Sense
 • Auto Clean
 • Timer
 • Around U
 • Sleep
 • 1W Stand-by
 • Power Save
 • Real time Clock
 • Auto Restart
 • Jet
 • DIM – back light off
 • 4 D Air Inlet
 • Silent

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 230 V
Capacitate nominala la racire: 765 W
Capacitate nominala la incalzire: 715 W
Agent de racire: R410A

UNITATE EXTERNA

Debit de aer unitate externa: 500 m³/h
Nivel de zgomot unitate externa: 49 dB
Culoare unitate externa: Alb
Lungime unitate externa: 660 mm
Latime unitate externa: 240 mm
Inaltime unitate externa: 482 mm
Greutate unitate externa: 28 Kg

Whirlpool SPIW 409

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Aparat aer conditionat Whirlpool SPIW 409 Inverter, 9000 BTU, Clasa A++
Whirlpool SPIW 409 reprezinta un sistem de climatizare deosebit de performant, echipat cu o multitudine de functii sofisticate (dispune de toate sistemele moderne disponibile pe astfel de aparate). Acesta este capabil sa aduca in incapere cel mai ridicat nivel de confort, mentinand resursele consumate la un nivel minim. Analizandu-i toate caracteristicile, putem afirma ca pretul la care se vinde este unul deosebit de atractiv.
9.5 Total Score
Performante de top, la un pret atractiv

Whirlpool SPIW 409 reprezinta un sistem de climatizare deosebit de performant, echipat cu o multitudine de functii sofisticate (dispune de toate sistemele moderne disponibile pe astfel de aparate). Acesta este capabil sa aduca in incapere cel mai ridicat nivel de confort, mentinand resursele consumate la un nivel minim. Analizandu-i toate caracteristicile, putem afirma ca pretul la care se vinde este unul deosebit de atractiv.

Consum
8.5
Pret
9
Design
8.5
Functii
10

Search