La ofertă

Convector Applimo cu termostat, fabricat in Franta

Convector Applimo

*Stoc limitat *60 luni garantie *Pret redus

Convector Applimo

(Applimo Brio Progress & Applimo Euro Plus – Review, Pareri ale clientilor, Indrumati catre preturi reduse si oferte)

Convectorul Applimo este un sistem de climatizare modern, patentat de brand-ul frantuzesc cu o traditie de peste 60 de ani in productia dispozitivelor electrice de incalzire. Vom vedea, in cele ce urmeaza, care sunt avantajele dar si dezavantajele utilizarii unei astfel de solutii, care este principiul de functionare si costurile resurselor. De asemenea, vom incerca sa va indrumam catre cele mai bune preturi, in momentul de fata si vom ruga toti clientii, care au folosit aceste sisteme, sa-si exprime parerile in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Convectorul Applimo isi arata utilitatea si rentabilitatea, in special, atunci cand incalzirea pe baza altei resurse, in afara de cea electrica, este imposibila. Asta daca nu sunteti o persoana cu posibilitati materiale peste medie. Cu totii stim deja ca gazul este cea mai rentabila materie prima pentru incalzire, dar aceasta este mai incomoda si nesigura, intrucat este inflamabila si necesita instalatii speciale. Convectorul de perete poate fi montat de orice persoana, fara autorizari speciale si poate fi utilizat ca orice aparat electric din casa dumneavoastra. In plus, acesta nu prezinta niciun risc de intoxicare sau deflagratie si nici nu produce emisii poluante.

Convectorul Applimo are un principiu de functionare simplu. Aerul rece intra prin partea de jos si este evacuat, incalzit la temperatura setata, prin grila superioara. Convectia se realizeaza natural, aerul circuland liber, fara ventilatie. Astfel, se evita si antrenare prafului din incapere iar faptul ca nu exista nicio piesa in miscare, garanteaza o functionare silentioasa.  Pentru a intelege mai bine principiul, atasat un scurt filmulet:

Convectorul Applimo are un interval larg de puteri, existand modele disponibile de la 500 W, pana la 2000 W. Pentru a putea fi mai eficiente, din punct de vedere energetic, acestea au fost echipate cu termostat ambiental sau crono-termostat. In orice caz, cunoscandu-i puterea, va veti putea face o parere aproximativa cu privire la costurile de utilizare. Spre exemplu, un convector cu putere de 1 kW, va consuma 1kW/ora de functionare, acesta avand un cost de 0.5390 lei, conform ultimei grile de pret.

Convectorul Applimo poate fi conectat la un programator Applimo Progress, in cazul in care acesta nu este incorporat deja in unitate. Cu ajutorul acestuia, veti putea comanda prin radiofrecventa pana la 20 de echipamente, amplasate in toata incaperea. Toate functiile de baza vor putea fi presetate pe intervale de timp, de la cateva ore chiar pana la zile.

In opinia noastra, convectorul Applimo poate reprezenta, fara nicio problema, o solutie de climatizare alternativa la sistemele clasice. Acesta este usor de instalat, sigur, silentios, estetic, eficient, destul de economic la achizitie dar putin mai costisitor din punct de vedere al resursei utilizate. Pentru a vedea cele mai bune preturi si oferte, existente la ora actuala, pe piata din Romania, va sfatuim sa faceti click pe imaginea de mai jos.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;
Convector Applimo

*Stoc limitat *60 luni garantie *Pret redus

Convector Applimo cu termostat, fabricat in Franta
Convectorul Applimo poate reprezenta, fara nicio problema, o solutie de climatizare alternativa la sistemele clasice. Acesta este usor de instalat, sigur, silentios, estetic, eficient, destul de economic la achizitie dar putin mai costisitor din punct de vedere al resursei utilizate.
8 Total Score
O solutie moderna de climatizare

Convectorul Applimo poate reprezenta, fara nicio problema, o solutie de climatizare alternativa la sistemele clasice. Acesta este usor de instalat, sigur, silentios, estetic, eficient, destul de economic la achizitie dar putin mai costisitor din punct de vedere al resursei utilizate.

Eficienta
8.5
Consum
7
Pret
8
Aspect
8

Search