La ofertă

Convector de perete Tesy CN03150EIS

Tesy CN03150EIS

*Garantie extinsa *Transport gratuit *Deschiderea coletului la livrare *Drept de retur

Tesy CN03150EIS

(Convector de perete, Wi-Fi Control, 1500 W, Tesy Cloud, Termostat de siguranta, Termostat reglabil, Protectie anti-inghet, Protectie IP24, Timer, Display LED)

Tesy CN03150EIS este un sistem de climatizare inteligent, ce poate asigura rapid un nivel optim al confortului termic. Acesta propune o functionare in deplina siguranta si un consum energetic redus, avantaje care va vor convinge ca pretul la care se vinde produsul este unul foarte atractiv.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Convectorul electric Tesy CN03150EIS dispune de cea mai avansata tehnologie pentru a putea oferi utilizatorului o ambianta cat mai placuta, cu un efort minim. Acesta are o putere maxima de 1500 W, fiind recomandat pentru incalzirea unor volume de aer de pana la 45 mc, aferenti unei suprafete de aproximativ 17 mp, cu inaltime standard pentru sectorul rezidential (2.65 m).

Inainte sa intram in detalii cu privire la functiile particulare ale acestui convector dorim sa amintim avantajele generale ale acestor sisteme de climatizare:

 • instalare facila (montaj pe perete si conectare la sursa de energie electrica);
 • nu presupune riscuri de deflagratii sau intoxicari, intrucat utilizeaza o resursa non-inflamabila;
 • resursa utilizata este regenerabila si nu emana niciun fel de noxe, asadar asadar convectoarele sunt prietenoase cu mediul;
 • nu necesita operatiuni de mentenanta si au o durata de viata indelungata;
 • asigura un control facil al temperaturii;
 • au un randament excelent (confort maxim, resurse putine);
 • pot fi controlate de la distanta prin intermediul telecomenzii sau al dispozitivelor mobile inteligente (wi-fi);
 • protejeaza intreaga instalatie din incapere impotriva inghetului;
 • functioneaza in deplina siguranta in medii cu umiditate ridicata (protectie IP24);
 • permit presetarea saptamanala a programelor de functionare pe intervale orare (timer);
 • au un aspect rafinat;

Convectorul de perete Tesy CN03150EIS propune si cateva specificatii particulare, precum tehnologia Tesy Cloud. Aceasta presupune incorporarea in convectoare a unor module Wi-fi, integrate cu reteaua de internet din locuinta, drept pentru care veti putea controla activitatea sistemului de climatizare chiar si in absenta de la domiciliu, prin intermediul dispozitivelor mobile inteligente (smartphone-uri sau tablete).

Spre deosebire de convectoarele bazate pe regulator de caldura mecanic bimetalic, aceasta versiune cu regulator electronic propune un consum energetic cu pana la 21% mai eficient. Convectorul Tesy CN03150EIS este capabil sa afiseze prin intermediul display-ului energia consumata (kWh).

De asemenea, convectoare electrice Tesy CN03150EIS inglobeaza o functie care permite functionarea corelata (in cazul in care dispuneti de mai multe unitati), asemenea unei centrale termice conventionale. Nu in ultimul rand, amintim despre o alta functie interesanta, capabila sa detecteze daca in incapere este vreo fereastra deschisa pentru aerisire. In caz afirmativ, va fi suspendata activitatea convectorului, urmand a se relua imediat ce fereastra se va inchide.

Vom atasa mai jos si un video-review pentru a va ajuta sa intelegeti mai bine tehnologia convectoarelor electrice Tesy:

 

Concluzia noastra este ca Tesy CN03150EIS reprezinta una dintre cele mai avansate modalitati de climatizare ale unei singure incinte sau chiar a intregii locuinte. Gratie tehnologiei inglobate, permite un control facil al activitatii, chiar si in absenta de la domiciliu. Conceput pentru a functiona in deplina siguranta si in perfecta armonie cu mediul inconjurator, acesta va reprezenta pe viitor una dintre principalele solutii de climatizare. Daca luam in calcul fiabilitatea sporita, veti avea sansa de a amortiza in timp investitia, mai ales ca pretul este unul foarte accesibil.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

 • cea mai variata gama de produse;
 • livrare rapida;
 • deschiderea coletului la livrare;
 • drept de retur;

Tesy CN03150EIS

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs: Convectoare de perete
Tip incalzitor: Interior
Grad de protectie: IP24
Recomandabil pentru incaperi de pana la (m cubi): 30 – 45
Putere maxima (W): 1500
Termostat de siguranta: Da
Roti pentru transport: Nu
Indicator luminos de functionare: Da
Protectie anti-inghet: Da
Siguranta si protectie supraincalzire: Da
Altele: Display LED
Dimensiuni (IxLxA) cm: 45 x 63 x 9
Tensiune de alimentare (V): 220
Culoare: Alb
Tesy CN03150EIS

*Garantie extinsa *Transport gratuit *Deschiderea coletului la livrare *Drept de retur

Search