La ofertă

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1285ELH-VK, 12000 BTU, Clasa A++

Daewoo DSB-F1285ELH-VK

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Daewoo DSB-F1285ELH-VK

(Aparat de aer conditionat, 12000 BTU, Clasa A++,Ventilatie, Dezumidificare, Racire, Incalzire, Functie turbo, Auto Restart, Dispaly ascuns, Telecomanda, Functia DRY, Functia Sleeping, Programare temporizata, Kit instalare inclus 3m, Instalare gratuita)

Daewoo DSB-F1285ELH-VK este un aparat modern de aer conditionat, echipat cu toate functiile necesare pentru a putea oferi un nivel optim de confort in incaperi de dimensiuni medii, fara a face exces de sisteme sofisticate dar cu utilitate indoielnica. Acesta este foarte eficient din punct de vedere energetic si se comercializeaza la un pret destul de atractiv, mai ales ca acesta include si montajul.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review pozitiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-F1285ELH-VK are o capacitate destul de buna de modificare a temperaturii, aceasta atingand aprox. 11000 BTU/h indiferent ca vorbim despre regimul de incalzire sau cel de racire. Din acest punct de vedere, sistemul de climatizare este pregatit sa ofere confortul in incaperi de pana la 25 mp, cu inaltime standard pentru sectorul rezidential, 2.7 m si un grad ridicat de izolare termica. Cu cat inaltimea camerei creste, cu atat suprafata scade.

Eficienta energetica propusa de aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-F1285ELH-VK se incadreaza in intervalul intalnit la majoritatea sistemelor moderne de climatizare, osciland intre clasa A++, in regim de racire si clasa A+, in regim de incalzire. Ambele sunt considerate performante foarte bune avand in vedere ca pana nu demult etalonul superior al tabelului energetic era considerat clasa A. In prezent, extrem de putine aparate de aer conditionat reusesc sa bifeze clasa A+++, pe cel putin unul dintre regimuri.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol deosebit de important in imbunatatirea randamentului aparatului de aer conditionat Daewoo DSB-F1285ELH-VK. Cu ajutorul acesteia, compresorul isi poate varia automat turatiile, in functie de necesarul ambiental, pentru a putea atinge mai rapid temperatura setata si pentru a reusi sa o mentina cu o activitate redusa. Astfel, pe ciclurile lungi de cateva ore se va observa o eficientizare a activitatii de peste 40% fata de situatia unui aparat clasic, cu compresor On/Off.

Sistemul de filtrare implementat pe aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-F1285ELH-VK nu este unul dintre cele mai performante, insa, are avantajul de a fi lavabil, astfel ca inlocuirea periodica nu va mai fi necesara. In schimb, nu este capabil sa va scape de virusuri, bacterii sau alergeni, ci doar de particule poluante.

Functiile de climatizare oferite de aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-F1285ELH-VK sunt cele de racire, incalzire, ventilare si dezumidificare. Daca primele doua vor putea fi folosite sezonier, datorita impactului direct pe care il au asupra temperaturii din incapre, ultimele doua isi vor dovedi utilitatea pe tot parcursul anului, luptand eficient impotriva mucegaiului si improspatand aerul din incapere.

Timer-ul si functia de Auto-restart au rolul de a-i oferi un anume grad de autonomie aparatului de aer conditionat Daewoo DSB-F1285ELH-VK. Gratie acestora, va putea sa functioneze in lipsa dumneavostra, urmand intocmai programele presetate pe intervale orare si va fi capabil sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent sau oricaror deconectari involuntare.

Functia Sleeping are rolul de a va proteja somnul de orice factor perturbator pe timp de noapte. Odata activata, nu veti mai resimti schimbari bruste de temperatura iar aeroterma va intra automat intr-un regim de functionare silentioasa. In plus, pe tot parcursul ciclului de cateva ore veti observa un consum energetic foarte redus.

Functia Turbo are rolul de a intensifica activitatile de racire si incalzire, pentru o perioada limitata de timp, pana la atingerea temperaturilor setate. Ulterior, aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-F1285ELH-VK isi va relua automat regimul normal de functionare. Chiar daca pe termen scurt acest lucru presupune un efort energetic suplimentar, pe ciclurile lungi veti observa economii energetice substantiale prin prisma faptului ca sistemul este capabil sa mentina temperatura odata atinsa cu un efort redus.

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica dintre cele 3 trepte de ventilare ale unitatii interioare, nu depaseste 50 dB. Chiar daca nu se incadreaza in topul celor mai silentioase aparate de aer conditionat, consideram ca aceasta valoare este insuficienta pentru a putea produce un real disconfort acustic.

Concluzia noastra este ca Daewoo DSB-F1285ELH-VK reprezinta un aparat de aer conditionat ideal pentru incaperile de dimensiuni medii, acolo unde poate da un randament maxim. Asadar, acesta este capabil sa asigure un nivel ridicat de confort, utilizand un minim de resurse. In plus, aparatul are un design modern, cu display ascuns si se comercializeaza la un pret atractiv care include si instalarea.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Daewoo DSB-F1285ELH-VK

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizat pentru: Casa

 

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Capacitate generala: 12000 BTU
Capacitate de racire: 10918 BTU
Capacitate de incalzire: 10918 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: A+
Tip filtru: Lavabil
Tip compresor: Rotary
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Da

 

UNITATE INTERNA

Nivel de zgomot unitate interna: 26 dB

34 dB

40 dB

50 dB

Culoare unitate interna: Alb
Lungime unitate interna: 24 cm
Latime unitate interna: 77 cm
Inaltime unitate interna: 18 cm
Greutate unitate interna: 8 Kg

 

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4
Coeficient randament la racire EER: 2.83

 

FUNCTII

Functii climatizare: Ventilatie

Dezumidificare

Racire

Incalzire

Functii speciale: Auto Restart

Dispaly ascuns

Telecomanda

Functia DRY

Functia Sleeping

Programare temporizata

Incalzire si Racire Turbo

 

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 220 V

240 V

Capacitate nominala la racire: 3200 W
Capacitate nominala la incalzire: 3200 W
Agent de racire: R410A

 

UNITATE EXTERNA

Nivel de zgomot unitate externa: 60 dB
Culoare unitate externa: Alb
Lungime unitate externa: 25.6 cm
Latime unitate externa: 55.2 cm
Inaltime unitate externa: 77 cm
Greutate unitate externa: 26 Kg
Daewoo DSB-F1285ELH-VK

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1285ELH-VK, 12000 BTU, Clasa A++
Daewoo DSB-F1285ELH-VK reprezinta un aparat de aer conditionat ideal pentru incaperile de dimensiuni medii, acolo unde poate da un randament maxim. Asadar, acesta este capabil sa asigure un nivel ridicat de confort, utilizand un minim de resurse. In plus, aparatul are un design modern, cu display ascuns si se comercializeaza la un pret atractiv care include si instalarea.
8 Total Score
Minimul necesar, pentru un confort optim

Daewoo DSB-F1285ELH-VK reprezinta un aparat de aer conditionat ideal pentru incaperile de dimensiuni medii, acolo unde poate da un randament maxim. Asadar, acesta este capabil sa asigure un nivel ridicat de confort, utilizand un minim de resurse. In plus, aparatul are un design modern, cu display ascuns si se comercializeaza la un pret atractiv care include si instalarea.

Consum
8.5
Pret
8.5
Design
9
Functii
7.5

Search