La ofertă

Aparat de aer conditionat Gree Bora A5 GWH12AAB-K3DNA5A Inverter 12000 BTU, Clasa A++

Gree Bora A5 GWH12AAB-K3DNA5A

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Gree Bora A5 GWH12AAB-K3DNA5A

(Aparat de aer conditionat, 12000 BTU, Clasa A++, G10 Inverter, Buton Turbo, Auto-diagnoza, Wi-FI, Timer, Auto-restart, Dezghetare inteligenta, Sleep Mode, Racire, Incalzire, Ventilare, Dezumidificare, Purificare cu filtru catechin)

Gree Bora A5 GWH12AAB-K3DNA5A este un aparat de aer conditionat foarte interesant prin prisma raportului calitate/pret. Brand-ul chinezesc este cel mai mare producator de aparate de aer conditionat din lume, putand fabrica pana la 30 milioane unitati pe an, in bazele detinute in China, Vietnam, Pakistan sau Brazilia. Acest sistem de climatizare reuseste sa ofere specificatii nemaintalnite la un pret atat de accesibil, reusind sa pastreze si o discretie estetica nespecifica pietei asiastice.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Gree Bora A5 GWH12AAB-K3DNA5A are o capacitate mare de modificare a temperaturii din incaperea in care este instalat, bifand 12000 BTU/h, indiferent de regimul utilizat. Asadar, producatorul il recomanda pentru climatizarea incaperilor cu suprafete de pana la 35 mp, cu inaltime standard pentru sectorul rezidential, 2.7 m. Cu cat inaltimea incaperii este mai mare, cu atat suprafata acoperita scade. In plus, trebuie sa tineti cont si de gradul de izolare al incaperii respective.

Eficientia energetica oferita de aparatul de aer conditionat Gree Bora A5 GWH12AAB-K3DNA5A este similara celei intalnite la majoritatea sistemelor moderne de climatizare, osciland intre clasa A++, pe modulul de racire si clasa A+, pe cel de incalzire. Chiar daca pana in urma cu doi trei ani etalonul superior al tabelului energetic era considerat clasa A, in prezent, gratie avansului tehnologic fulminant, putem discuta de eficiente specifice clasei A+++, destul de rar inaltnita deocamdata in randul aparatelor de aer conditionat.

Tehnologia pe Inverter are un rol providential in eficientizarea activitatii aparatelor de aer conditionat Gree Bora A5 GWH12AAB-K3DNA5A. Gratie acesteia, compresoarele isi pot varia automat turatiile, reusind sa atinga mai rapid conditiile cliamterice setate si chiar sa le mentina cu o activitate redusa. Astfel, pe ciclurile lungi de cateva ore, randamentul creste cu pana la 30-40% fata de situatia unui aparat cu compresor clasic, On/Off.

Sistemul de filtrare implementat pe aparatul de aer conditionat Gree Bora A5 GWH12AAB-K3DNA5A este unul dintre cele mai moderne. Filtrul catechin poseda un extract natural intalnit in ceaiul verde care impiedica dezvoltarea bacteriilor, virusurilor sau alergenilor si care elimina complet mirosurile neplacute. Asadar, se obtine o purificare completa a aerului din incapere, care capata si o caracteristica anti-cancerigena.

Functiile de climatizare oferite de aparatul de aer conditionat Gree Bora A5 GWH12AAB-K3DNA5A sunt cele de racire, incalzire, ventilare si dezumidificare. Pe primele doua le veti putea utiliza sezonier, datorita impactului direct pe care il au asupra temperaturii din incapere. In schimb, ultimele doua vor putea fi folosite pe tot parcursul anului, luptand eficient impotriva mucegaiului si improspatand aerul din incapere.

Functia de dezghetare inteligenta se activeaza automat in timpul regimului de incalzire. Aceasta nu mai urmeaza un program presetat precum era cazul versiunilor anterioare ci porneste doar atunci cand este nevoie. Acest lucru reduce pierderile de confort inutile si eficientizeaza energetic procesul de incalzire.

Functia de Autodiagnoza are rolul de a preveni defectiunile severe ale aparatului de aer conditionat Gree Bora A5 GWH12AAB-K3DNA5A. Aceasta este capabila sa sesizeze din stadiu incipient orice eroare aparuta in regimul normal de functionare, urmand a opri instant activitatea si afisand pe display-ul unitatii un cod specific fiecarei probeleme. In functie de acest cod, veti putea gasi in manualul de utiliare cele mai rapide si sigure metode de remediere.

Functia Sleep are rolul de a va proteja somnul de orice potential factor perturbator, aparut in timpul noptii. Odata activata, aceasta va modifica mult mai lent temperatura, coreland-o cu modificarile termice aparute in organismul uman in timpul somnului iar aeroterma va intra automat intr-un regim de functionare silentioasa. In plus, pe parcursul intregului ciclu, veti observa un consum energetic foarte redus.

Functia Turbo este capabila sa ofere puteri sporite aparatului de aer conditionat Gree Bora A5 GWH12AAB-K3DNA5A, pentru un interval de timp limitat. Aceasta ajuta la atingerea mai rapida a temperaturilor setate, urmand ca ulterior aparatul sa-si reia automat regimul normal de functionare.

Controlul aparatului de aer conditionat Gree Bora A5 GWH12AAB-K3DNA5A se va putea realiza fie prin intermediul telecomenzii cu infrarosu, fie prin intermediul smartphone-urilor sau tabletelor conectate la internet, via wi-fi. Cea de a doua varianta va putea fi utilizata chiar si atunci cand nu va aflati la domiciliu, atata timp cat aveti acces la internet.

Nivelul maxim de zgomot, produs pe cea mai puternica treapta de ventilare a unitatii interioare, nu depaseste 29 dB, drept pentru care Gree Bora A5 GWH12AAB-K3DNA5A va fi plasat direct in topul celor mai silentioase aparate de aer conditionat.

Concluzia noastra este ca Gree Bora A5 GWH12AAB-K3DNA5A reprezinta o investitie foarte inteligenta, intrucat ofera, la un pret foarte avantajos, numeroase avantaje specifice modelelor mai costisitoare de aer conditionat. In plus, acesta este capabil sa asigure un nivel excelent al confortului termic in incaperi de dimensiuni medii, fara a face risipa de resurse.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Gree Bora A5 GWH12AAB-K3DNA5A

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Suprafata acoperita: 35 m²
Capacitate generala: 12000 BTU
Capacitate de racire: 12000 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: A+
Temperatura minima de operare racire (-°C): 15
Temperatura maxima de operare racire (°+C): 24
Temperatura minima de operare incalzire (°-C): 15
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C): 43
Tip filtru: Anti-Alergeni

Anti-Bacterian

Anti-Praf

Deodorizant

Inverter: Da
Kit instalare inclus: Da

 

UNITATE INTERNA

Dezumidificare (l/h): 1.4
Nivel de zgomot unitate interna: 29 dB
Culoare unitate interna: Alb
Greutate unitate interna: 11 Kg

 

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4

 

FUNCTII

Tehnologie Wi-Fi: Da
Functii speciale: Timer

Auto-restart

Sleep

Dezghetare inteligenta

Turbo

Autodiagnoza

Dezumidificare

Incalzire

Purificare

Racire

Ventilatie

 

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 230 V
Agent de racire: R-410A

 

UNITATE EXTERNA

Greutate unitate externa: 31 Kg
Gree Bora A5 GWH12AAB-K3DNA5A

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Search