La ofertă

Aparat de aer conditionat Gree Viola GWH12RA-K3DNA5M, Inverter, 12000 BTU, clasa A++

Gree Viola GWH12RA-K3DNA5M

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Gree Viola GWH12RA-K3DNA5M

(Aparat de aer conditionat, Inverter, 12000 BTU, clasa A++, Display, Auto-curatare, Auto-restart, Dezghetare inteligenta, I Feel, Timer, Sleep, Auto-diagnoza, Turbo)

Gree Viola GWH12RA-K3DNA5M este un aparat de aer conditionat ultra-modern, ce propune un excelent raport calitate/pret. Acesta este echipat cu numeroase functii sofisticate, ce ofera o capacitate buna de modificare a temperaturii din incaperi de dimensiune medie, fiind si foarte eficient din punct de vedere energetic.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Gree Viola GWH12RA-K3DNA5M are o capacitate de modificare a temperaturii de aproximativ 11000 BTU/h, in regim de racire si 12000 BTU/h, in regim de incalzire. Din acest punct de vedere, sistemul de climatizare este destinat unor suprafete de 20 mp, pentru racire si 30 mp, pentru incalzire, astfel incat nivelul de confort obtinut sa fie maxim.

Eficienta energetica propusa de aparatul de aer conditionat Gree Viola GWH12RA-K3DNA5M atinge un nivel excelent, ce oscileaza intre standardele ridicate ale clasei A++, pe racire si A+, pe incalzire. Daca pana nu de mult, etalonul superior al tabelului energetic era considerat clasa A, in prezent, putem discuta de eficiente pana la clasa A+++, foarte rar accesibile sistemelor de climatizare actuale.

Tehnologia pe Inverter, una dintre cele mai importante tehnologii ale ultimilor ani, are rolul de a eficientiza activitatea aparatelor de aer conditionat. Permitnadu-i compresorului sa-si varieze automat turatiile, sistemul de climatizare va fi capabil sa atinga mai rapid conditiile climaterice setate, reusind ulterior sa le mentina cu o activitate redusa. Astfel, randamentul este imbunatatit cu pana la 30-40% fata de situatia unui sistem clasic, cu compresor On/Off.

Sistemul de filtrare cu care este echipat aparatul de aer conditionat Gree Viola GWH12RA-K3DNA5M este unul destul de performant, acesta fiind capabil sa elimine chiar si bacteriile din aer. In plus, faptul ca este lavabil elimina necesitatea inlocuirii periodice.

Functiile de climatizare oferite sunt atat sezoniere (racire/incalzire), cat si permanente (ventilare/dezumidificare). Aceasta clasificare se face in functie de impactul asupra temperaturii. Observam ca ultimele doua pot fi folosite pe tot parcursul anului, improspatand aerul din incapere si luptand eficient impotriva mucegaiului.

Tehnologia Wi-fi permite controlul aparatul de aer conditionat Gree Viola GWH12RA-K3DNA5M prin intermediul dispozitivelor mobile moderne, cu sistem de operare Android sau iOS. Pentru acest lucru veti avea nevoie de o aplicatie universala, descarcabila gratuit, precum Peel Smart Remote. Aceasta aplicatie permite controlul de la distanta al unei game largi de aparate electronice si electrocasnice, apartinand oricaror brand-uri. Atentie, dispozitivul de comanda trebuie sa fie echipat cu emitator infrarosu.

Functia de Auto-curatare presupune uscarea rapida a vaporizatorului, dupa terminarea activitatii de racire. Astfel, se elimina sansa ca bacteriile sau mucegaiul sa adere pe suprafata acestuia, ambele fiind considerate principalele surse ale mirosurilor neplacute.

Timer-ul si functia de Auto-restart au rolul de a-i conferi autonomie aparatului de aer conditionat. Asadar, va trebui doar sa-i programati activitatea pe intervale orare, iar el va fi capabil sa execute intocmai comenzile dumneavoastra, reusind chiar sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent. Programandu-i startul cu cateva minute inainte de sosirea dumneavoastra la domiciliu, veti fi intampinat de o ambianta placuta, fara a fi nevoie sa faceti risipa de resurse pe toata perioada absentei.

Functia de dezghetare inteligenta se activeaza doar in timpul modulului de incalzire. Spre deosebire de majoritatea aparatelor de aer conditionat ce ofera functii de autodezghetare, in cazul aparatului Gree Viola GWH12RA-K3DNA5M, aceasta nu mai apare la intervale presetate de timp, ci doar atunci cand este nevoie. Astfel, eficienta energetica creste, iar confortul pierdut in timpul functiei scade.

Functia I Feel transforma telecomanda aparatului de aer conditionat Gree Viola GWH12RA-K3DNA5M intr-un termostat de camera, transmitand feed-back permanent catre unitatea interioara. Astfel, sistemul de climatizare va reusi sa mentina o temperatura constanta in jurul dumneavoastra fara a face risipa de resurse.

Modulul Sleep a fost conceput pentru a oferi un nivel maxim de confort in timpul somnului. Odata activat, temperatura din incapere va fi corelata cu temperatura corpului uman, schimbarile acesteia producandu-se lent. Aeroterma va intra si ea intr-un regim silentios de functionare iar resursele consumate vor fi minime.

Functia de Autodiagnoza previne defectarile iremediabile ale aparatului de aer conditionat Gree Viola GWH12RA-K3DNA5M. Aceasta va detecta premator orice eroare aparuta in regimul normal de functionare si va opri instant unitatea. In plus, va afisa pe display-ul acesteia un cod specific fiecarei erori, in functie de care veti gasi in manualul de utilizare cele mai simple si rapide metode de remediere.

Functia Turbo intensifica activitatea sistemului de climatizare pe regimul de racire, crescand puterea aparatului peste valoarea nominala. Odata cu atingerea temperaturii setate, aparatul isi va relua automat regimul normal de functionare.

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta de ventilare a unitatii interioare, nu depaseste 39 dB, intrand, astfel, in topul celor mai silentioase sisteme de climatizare.

Concluzia noastra este ca Gree Viola GWH12RA-K3DNA5M reprezinta unul dintre cele mai moderne aparate de aer conditionat, fiind capabil sa aduca un excelent nivel de confort, consumand un minim de resurse. Acesta este echipat cu numeroase functii inteligente, care, din fericire, nu se reflecta in pret. Asadar, consideram aceasta investitie una extrem de atractiva.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

 • cea mai variata gama de produse;
 • livrare rapida;
 • deschiderea coletului la livrare;
 • drept de retur;

Gree Viola GWH12RA-K3DNA5M

Specificatii

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Suprafata acoperita: 20 m² – 30 m²
Capacitate generala: 12000 BTU
Capacitate de racire: 10920 BTU
Capacitate de incalzire: 12150 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: A+
Temperatura minima de operare racire (-°C): 15
Temperatura maxima de operare racire (°+C): 48
Temperatura minima de operare incalzire (°-C): 15
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C): 24
Tip filtru: Lavabil
Tip compresor: Rotativ
Numar trepte ventilator: 4
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Da

UNITATE INTERNA

Debit de aer unitate interna: 500 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna: 28 dB, 31 dB, 34 dB, 39 dB
Culoare unitate interna: Alb
Lungime unitate interna: 790 mm
Latime unitate interna: 265 mm
Inaltime unitate interna: 174 m
Greutate unitate interna: 8.5 Kg

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4

FUNCTII

Functii climatizare: Dezumidificare, Ventilatie, Incalzire, Racire
Tehnologie Wi-Fi: Da
Functii speciale:

 • Display
 • Auto-curatare
 • Auto-restart
 • Dezghetare inteligenta
 • I Feel
 • Timer
 • Sleep
 • Auto-diagnoza
 • Turbo

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 230 V
Agent de racire: R 410

UNITATE EXTERNA

Nivel de zgomot unitate externa: 52 dB
Culoare unitate externa: Alb
Lungime unitate externa: 848 mm
Latime unitate externa: 320 mm
Inaltime unitate externa: 596 mm
Greutate unitate externa: 30 Kg

Gree Viola GWH12RA-K3DNA5M

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Aparat de aer conditionat Gree Viola GWH12RA-K3DNA5M, Inverter, 12000 BTU, clasa A++
Gree Viola GWH12RA-K3DNA5M reprezinta unul dintre cele mai moderne aparate de aer conditionat, fiind capabil sa aduca un excelent nivel de confort, consumand un minim de resurse. Acesta este echipat cu numeroase functii inteligente, care, din fericire, nu se reflecta in pret. Asadar, consideram aceasta investitie una extrem de atractiva.
9 Total Score
Performante superioare, la un pret atractiv

Gree Viola GWH12RA-K3DNA5M reprezinta unul dintre cele mai moderne aparate de aer conditionat, fiind capabil sa aduca un excelent nivel de confort, consumand un minim de resurse. Acesta este echipat cu numeroase functii inteligente, care, din fericire, nu se reflecta in pret. Asadar, consideram aceasta investitie una extrem de atractiva.

Consum
8.5
Pret
9.5
Design
8
Functii
9

Search