La ofertă

Aparat de aer conditionat HEINNER Crystal HAC-CR12WHN, 12000 BTU, Clasa A++

HEINNER Crystal HAC-CR12WHN

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

HEINNER Crystal HAC-CR12WHN

(Aparat de aer conditionat, 12000 BTU, Clasa A++, Filtru cu densitate ridicata, Follow me, Autodiagnosticare, Detectare pierdere agent frigorific, Functie Turbo, Auto-curatare, Telecomanda, Auto-restart, Functie mentinere temperatura 8 ﹾC, Timer 24H, Functie silent, Mute Mode, Dezumidificare, Ventilatie, Incalzire, Racire, R32, Alb)

HEINNER Crystal HAC-CR12WHN este un aparat ultra-modern de aer conditionat care are capacitatea de a asigura, in cel mai scurt timp, un nivel optim de confort in incaperi de dimensiuni medii. Acesta este echipat cu functii moderne, care pe langa beneficiile ambientale ofera si o eficienta energetica sporita. Design-ul, chiar daca nu tine pasul cu tehnologia inglobata, este unul suficient de discret, lucru pe care noi il consideram foarte important pentru un sistem de climatizare.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat HEINNER Crystal HAC-CR12WHN are o capacitate de modificare a temperaturii de peste 14000 BTU/h, depasindu-si majoritatea competitorilor pe segmentul aparatelor de putere medie. Intrucat nu foarte multi dintre voi sunteti familiarizati cu aceasta unitate de masura, producatorul o recomanda pentru asigurarea unui nivel optim de confort pe suprafete de pana la 18 mp.

Eficienta energetica este una excelenta, osciland intre clasa A++, in regim de racire si clasa A+, in regim de incalzire. Daca pana in urma cu 2-3 ani etalonul superior al tabelului energetic era considerat clasa A, in prezent, datorita evolutiei fulminante a tehnologiei, putem discuta chiar si despre aparate care ating clasa A+++. Momentan, acestea sunt destul de rare si foarte costisitoare.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol providential in eficientizarea activitatii aparatului de aer conditionat HEINNER Crystal HAC-CR12WHN. Gratie acesteia, compresorul va putea sa-si varieze automat turatiile, reusind sa atinga intr-un timp mai scurt parametrii setati si sa-i mentina o perioada indelungata activand la capacitate redusa. Cu ajutorul acestei tehnologii veti putea obtine o economie energetica de peste 40%.

Sistemul de filtrare de mare densitate transforma aparatul de aer conditionat HEINNER Crystal HAC-CR12WHN intr-un purificator, capabil sa elimine din incapere chiar si virusuri, bacterii sau alergeni.

Functiile de climatizare oferite de aparatul de aer conditionat HEINNER Crystal HAC-CR12WHN sunt cele de racire, incalzire, ventilare si dezumidificare. Daca pe primele doua le vom considera sezoniere datorita impactului direct pe care il au asupra temperaturii din incapere, pe ultimele doua le veti putea utiliza pe tot parcursul anului, acestea luptand eficient impotriva mucegaiului si improspatand aerul din incapere.

Functia Follow Me transforma telecomanda aparatului de aer conditionat HEINNER Crystal HAC-CR12WHN intr-un termostat de camera reglabil. Acesta va transmite feed-back termic permanent catre unitatea principala si va putea asigura o temperatura constanta in jurul utilizatorului, fara a face risipa de resurse.

Functia de Autodiagnoza are rolul de a feri sistemul de climatizare de defectiunile severe. Aceasta va sesiza din stadiu incipient orice eroare aparuta in regimul normal de functionare si va opri instant unitatea, afisand pe display-ul acesteia un cod specific. In functie de acest cod, veti putea gasi in manualul de utilizare cele mai rapide si sigure metode de remediere. Se va detecta inclusiv pierderea de agent frigorific.

Functia Turbo are rolul de a intensifica procesele de racire si incalzire, ajutand aparatul de aer conditionat HEINNER Crystal HAC-CR12WHN sa-si poata depasi capacitatea nominala pentru o perioada scurta de timp. Mai exact, aceasta perioada dureaza pana la atingerea temperaturii setate, urmand ca ulterior sistemul sa-si reia regimul normal de functionare.

Functia de Autocuratare are rolul de a usca rapid vaporizatorul, imediat ce procesul de racire s-a incheiat. Astfel, se elimina sansa ca bacteriile sau mucegaiul sa adere pe suprafata acestuia, ambele fiind considerate principalele cauze ale mirosurilor neplacute.

Functia de Auto-restart ajuta aparatul de aer conditionat HEINNER Crystal HAC-CR12WHN sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent sau a oricaror alte probleme de alimentare, imediat ce acestea au fost remediate.

Timer-ul permite presetarea activitatii sistemului de climatizare pe intervale orare de pana la 24h. Cu ajutorul acestuia, veti putea programa startul procesului de racire sau incalzire cu doar cateva minute inainte de sosirea la domiciliu, fiind astfel intampinati de o ambianta cat mai placuta.

Functia de mentinere 8 ﹾC isi dovedeste utilitatea in perioadele lungi de absenta de la domiciliu din timpul anotimpului rece. Aceasta previne inghetul si asigura integritatea instalatiilor sanitare, cu un consum energetic foarte redus.

Functia Silent este similara celei intalnite la telefoanele mobile. Aceasta anuleaza orice sunet de confirmare a comenzilor.

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta de ventilare a unitatii interioare, ajunge pana la 53 dB. Chiar daca aceasta valoare este insuficienta pentru a putea produce un real disconfort acustic, nu este suficient de redusa pentru ca aparatul sa prinda topul celor mai silentioase sisteme de climatizare.

Concluzia noastra este ca HEINNER Crystal HAC-CR12WHN reprezinta unul dintre aparatele vedeta ale acestui sezon, datorita excelentului raport calitate/pret. Echipat cu numeroase functii, acesta este capabil sa asigure in cel mai scurt timp nivelul de confort asteptat, fiind foarte eficient si din punct de vedere energetic. Astfel, investitia va putea fi amortizata intr-un timp relativ redus.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

HEINNER Crystal HAC-CR12WHN

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Suprafata acoperita recomandata: 18 m² – 16 m²
Capacitate generala: 12000 BTU
Capacitate de racire: 14200 BTU
Capacitate de incalzire: 14400 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: Clasa A+
Temperatura minima de operare racire (-°C): -15
Temperatura maxima de operare racire (°+C): 30
Temperatura minima de operare incalzire (°-C): -15
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C): 50
Tip filtru: High density filter
Tip compresor: Inverter
Numar trepte ventilator: 4
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Nu

 

UNITATE INTERNA

Dezumidificare (l/h): 1.2
Debit de aer unitate interna: 600 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna: 53 dB
Culoare unitate interna: Alb
Lungime unitate interna: 805 mm
Latime unitate interna: 194 mm
Inaltime unitate interna: 285 mm
Greutate unitate interna: 7.5 Kg

 

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4

 

FUNCTII

Functii climatizare: Dezumidificare

Ventilatie

Incalzire

Racire

Tehnologie Wi-Fi: Nu
Functii speciale: Follow me

Autodiagnosticare

Detectare pierdere agent frigorific

Functie Turbo

Auto-curatare

Telecomanda

Auto-restart

Functie mentinere temperatura 8 ﹾC

Timer 24H

Functie silent

Mute Mode

 

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 230 V
Consum nominal la racire: 1237 W
Consum nominal la incalzire: 964 W
Agent de racire: R32

 

UNITATE EXTERNA

Debit de aer unitate externa: 1700 m³/h
Nivel de zgomot unitate externa: 65 dB
Culoare unitate externa: Alb
Lungime unitate externa: 700 mm
Latime unitate externa: 275 mm
Inaltime unitate externa: 550 mm
Greutate unitate externa: 22.7 Kg
HEINNER Crystal HAC-CR12WHN

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Aparat de aer conditionat HEINNER Crystal HAC-CR12WHN, 12000 BTU, Clasa A++
HEINNER Crystal HAC-CR12WHN reprezinta unul dintre aparatele vedeta ale acestui sezon, datorita excelentului raport calitate/pret. Echipat cu numeroase functii, acesta este capabil sa asigure in cel mai scurt timp nivelul de confort asteptat, fiind foarte eficient si din punct de vedere energetic. Astfel, investitia va putea fi amortizata intr-un timp relativ redus.
9 Total Score
Foarte bun raport calitate/pret

HEINNER Crystal HAC-CR12WHN reprezinta unul dintre aparatele vedeta ale acestui sezon, datorita excelentului raport calitate/pret. Echipat cu numeroase functii, acesta este capabil sa asigure in cel mai scurt timp nivelul de confort asteptat, fiind foarte eficient si din punct de vedere energetic. Astfel, investitia va putea fi amortizata intr-un timp relativ redus.

Consum
8.5
Functii
9
Design
7.5
Pret
9.5

Search