La ofertă

Heinner HAC-12INVB, Aparat de aer conditionat cu Inverter

Heinner HAC-12INVB

(Aparat de aer conditionat cu Inverter, 12000 BTU, Clasa A+, Display LCD, Auto Restart, Autodiagnoza)

Heinner HAC-12INVB este un aparat de aer conditionat extrem de cautat, datorita raportului intre functiile de care dispune si pretul la care le ofera. Din punct de vedere estetic, observam un aspect minimalist, fara prezenta elementelor stridente. Informatiile de care aveti nevoie, va sunt prezentate succinct prin intermediul afisajului LCD. Nu vom mai pierde timpul cu descrierea aspectului, intrucat poza este suficient de sugestiva. Rolul nostru este de a analiza partea functionala a acestui produs, pentru ca dumneavoastra sa va puteti face o parere cat mai obiectiva, cu privire la rentabilitatea achizitionarii.

Aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12INVB are o capacitate medie de schimbare a temperaturii, daca stam sa analizam celelalte produse de nisa, anume 12000 BTU. Dupa cum bine stim, acest tip de aparat poate incalzi si raci aerul din incaperea unde este montat. Interesant este faptul ca reuseste acest lucru, cu o eficienta energetica maxima, specifica clasei A+, performanta foarte rar intalnita la produse similare. Un rol foarte important in economia de energie il joaca tehnologia pe Inverter. Aceasta permite functionarea graduala, mai exact, la capacitate maxima pana la atingerea temperaturii dorite, urmand a reduce activitatea compresorului si implicit a ventilatoarelor, pentru mentinerea acesteia.

Aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12INVB  poate fi programat sa functioneze si in lipsa dumneavoastra, fiind, in acelasi timp, echipat cu un sistem de Auto-restart. Acesta isi dovedeste utilitatea in cazul penelor de curent sau a fluctuatiilor retelei electrice. Fara aceasta functie aparatul s-ar opri si ar fi nevoie de dumneavoastra ca sa-si reia activitatea. Gratie sistemului Auto-restart, functiile vor fi reluate imediat ce problemele cu alimentarea vor fi rezolvate, conform ultimelor setari facute de dumneavoastra.

Aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12INVB este echipat si cu cateva elemente de diagnosticare a starilor de functionare atipica: diagnosticarea automata a scurgerii de Freon si a oricaror alte erori afisate ulterior pe display. Pentru confortul dumneavoastra pe timpul nopti, Heinner HAC-12INVB a fost echipat cu functia Sleep. Aceasta modifica gradual temperatura cu cate 1 grad Celsius, in primele doua ore, o mentine constanta pentru urmatoarele cinci, dupa care isi inceteaza activitatea. Acest lucru duce si la o economie maxima de energie electrica.

Un alt lucru interesant este si faptul ca aparatul isi curata singur caile de evacuare a aerului, fara ca dumneavoastra sa depuneti niciun efort. Zgomotul rezultat pe timpul functionarii este unul mediu, uitandu-ne la alte aparate similare, acesta variind de la 55 dB la interior, pana la 61 dB in exterior. In orice caz, trebuie sa stiti ca aceasta intensitate acustica este obtinuta prin optimizarea cailor de evacuare.

Concluzia noastra este ca aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12INVB  reprezinta poate cel mai bun produs din punct de vedere al raportului calitate/pret, fapt ce l-a propulsat direct in topul celor mai  vandute articole din aceasta gama. Numarul mare de functii inteligente, oferite la un pret sub cel al concurentei, reprezinta cel mai bun argument pentru achizitionarea acestuia.

climatizareieftina

Heinner HAC-12INVB

Caracteristici generale

 • Capacitate de racire (BTU): 12000
 • Clasa de energie incalzire: A+
 • Clasa de energie racire: A+
 • Inverter: Da
 • Afisaj: LCD
 • Kit instalare inclus: Nu

Functii

 • Incalzire: Da
 • Auto Restart: Da

Alte functii:

 • Autodiagnosticare
 • Functie detectare pierdere agent frigorific

Specificatii tehnice

 • Culoare unitate exterioara: Alb
 • Culoare unitate interioara: Alb
 • Zgomot unitate exterioara (dB): 61
 • Zgomot unitate interioara (dB): 55
 • Agent de racire: R410A
Heinner HAC-12INVB

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Heinner HAC-12INVB, Aparat de aer conditionat cu Inverter
Heinner HAC-12INVB reprezinta poate cel mai bun produs din punct de vedere al raportului calitate/pret, fapt ce l-a propulsat direct in topul celor mai vandute articole din aceasta gama. Numarul mare de functii inteligente, oferite la un pret sub cel al concurentei, reprezinta cel mai bun argument pentru achizitionarea acestuia.
8 Total Score
Functii multe, la pret mic

Heinner HAC-12INVB reprezinta poate cel mai bun produs din punct de vedere al raportului calitate/pret, fapt ce l-a propulsat direct in topul celor mai vandute articole din aceasta gama. Numarul mare de functii inteligente, oferite la un pret sub cel al concurentei, reprezinta cel mai bun argument pentru achizitionarea acestuia.

Consum
6.5
Pret
7.5
Design
7
Functii
7.5

Search