La ofertă

Aparat de aer conditionat HEINNER Mirror HAC-MR12DBL, 12000 BTU, Clasa A++

HEINNER Mirror HAC-MR12DBL

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

HEINNER Mirror HAC-MR12DBL

(Aparat de aer conditionat, 12000 BTU, Clasa A++, Filtru cu densitate ridicata, Dezumidificare, Ventilatie, Incalzire, Racire, Follow me, Autodiagnosticare, Detectare pierdere agent frigorific, Functie Turbo, Auto-curatare, Telecomanda, Auto-restart, Functie mentinere temperatura 8 ﹾC, Timer 24H, Functie silent, Mute Mode, R32)

HEINNER Mirror HAC-MR12DBL este unul dintre cele mai moderne aparate de aer conditionat, comercializate pe segmentul low-cost. Acesta inglobeaza numeroase functii capabile de performante superioare si ofera un aspect foarte rafinat, datorita carcasei de tip oglinda cu display mascat.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat HEINNER Mirror HAC-MR12DBL are o capacitate de modificare a temperaturii de peste 14000 BTU/h, fiind capabil sa asigure confortul termic in incaperi de pana la 18 mp. Pentru a putea fi atinsa aceasta suprafata, inaltimea nu trebuie sa depaseasca 2.7 m iar nivelul izolatiei termice sa fie unul superior.

Eficienta energetica promisa si demonstrata de aparatul de aer conditionat HEINNER Mirror HAC-MR12DBL oscileaza intre clasa A++, pe regim de racire si clasa A+, pe cel de incalzire. Avand in vedere ca in urma cu 2-3 ani etalonul superior al tabelului energetic era considerat clasa A, consideram aceste performante a fi unele de top, chiar daca in prezent putem vorbi si despre clasa A+++. Cea din urma este aproape intangibila chiar si de catre cele mai sofisticate sisteme de climatizare.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol deosebit de importat in eficientizarea activitatii aparatului de aer conditionat HEINNER Mirror HAC-MR12DBL. Gratie acesteia, compresorul va putea sa-si varieze automat turatiile, reusind sa atinga mai rapid conditiile climaterice setate si sa le mentina cu un efort redus. Astfel, se va obtine o imbunatatire a randamentului cu peste 40% fata de situatia unui aparat clasic, cu compresor On/Off.

Sistemul de filtrare de mare densitate, implementat pe aparatul de aer conditioant HEINNER Mirror HAC-MR12DBL, este capabil de o purificare completa a aerului din incapere. Acesta va putea elimina chiar si virusuri, bacterii sau alergeni.

Functiile de climatizare oferite de aparatul de aer conditionat HEINNER Mirror HAC-MR12DBL sunt cele de racire, incalzire, ventilare si dezumidificare. Daca pe primele doua le veti putea utiliza sezoniera, datorita impactului direct pe care il au asupra temperaturii din incapere, ultimele doua vor putea fi folosite pe tot parcursul anului, luptand eficient impotriva mucegaiului si improspatand aerul din incapere.

Functia Follow me asigura o temperatura constanta in jurul dumneavoastra, transformand telecomanda aparatului de aer conditionat HEINNER Mirror HAC-MR12DBL intr-un termostat de camera reglabil. Acesta va trimite feed-back permanent catre unitatea principala si va consuma foarte putine resurse energetice.

Functia de Autodiagnoza previne defectiunile severe ale aparatului de aer conditionat HEINNER Mirror HAC-MR12DBL. Aceasta este capabila sa detecteze din stadiu incipient orice eroare aparuta in regimul normal de functionare si sa opreasca instant activitatea, afisand pe display-ul unitatii interioare un cod specific. In functie de acest cod, veti putea gasi in manualul de utilizare cele mai rapide si sigure metode de remediere. Se va detecta inclusiv scurgerea de refrigerant.

Functia Turbo intensifica procesele de modificare a temperaturii, pana la atingerea parametrilor setati. Ulterior, aparatul isi va relua automat regimul normal de functionare. Chiar daca pe termen scurt aceasta functie presupune un consum energetic superior, pe ciclurile lungi veti observa economii energetice intrucat aparatul va fi capabil sa mentina conditiile climaterice reducand turatia la minim.

Functia de Autocuratare consta in uscarea rapida a vaporizatorului, imediat ce procesul de racire s-a incheiat. Astfel, se elimina sansa ca bacteriile sau mucegaiul sa adere pe suprafata acestuia, ambele fiind considerate principalele surse ale mirosurilor neplacute.

Timer-ul si functia de Auto-restart au rolul de a ajuta aparatul de aer conditionat HEINNER Mirror HAC-MR12DBL sa functioneze autonom. Cu ajutorul acestora, veti putea preseta programele pe intervale orare iar el va fi capabil sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent sau a oricaror alte probleme de alimentare.

Functia de mentinere 8 ﹾC este similara functiei anti-inghet intalnita la alte sisteme de climatizare. Aceasta are rolul de a asigura integritatea instalatiei sanitare in perioadele lungi de absenta de la domiciliu din timpul anotimpului rece, mentinand o temperatura suficient de mare pentru a prevenit congelarea dar suficient de mica pentru a nu risipi resursele energetice.

Functia Mute este similara celei intalnite la telefoanele mobile, aceasta anuland orice zgomot de confirmare a comenzilor.

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta de ventilare a unitatii interioare, ajunge pana la 53 dB. Chiar daca aceasta valoare este insuficienta pentru a putea produce un real disconfort acustic, nu putem include acest aparat in topul celor mai silentioase sisteme de climatizare.

Concluzia noastra este ca HEINNER Mirror HAC-MR12DBL reprezinta unul dintre cele mai interesante aparate de aer conditionat ale acestui sezon, prin prisma excelentului raport calitate/pret. Acesta ofera performante maxime in incaperi de dimensiuni medii. Eficienta energetica va permite o amortizare rapida a investitiei. Daca doriti un produs similar, la un pret mai avantajos dar cu un design putin sub al acetuia, va indrumam catre HEINNER CRYSTAL HAC-CR12WHN.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

HEINNER Mirror HAC-MR12DBL

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Suprafata acoperita recomandata: 18 m² 16 m²
Capacitate generala: 12000 BTU
Capacitate de racire: 14200 BTU
Capacitate de incalzire: 14400 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: Clasa A+
Temperatura minima de operare racire (-°C): -15
Temperatura maxima de operare racire (°+C): 30
Temperatura minima de operare incalzire (°-C): -15
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C): 50
Tip filtru: High density filter
Tip compresor: Inverter
Numar trepte ventilator: 4
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Nu

 

UNITATE INTERNA

Dezumidificare (l/h): 1.2
Debit de aer unitate interna: 600 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna: 53 dB
Culoare unitate interna: Gri Lucios
Lungime unitate interna: 805 mm
Latime unitate interna: 194 mm
Inaltime unitate interna: 297 mm
Greutate unitate interna: 8.2 Kg

 

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4

 

FUNCTII

Functii climatizare: Dezumidificare

Ventilatie

Incalzire

Racire

Tehnologie Wi-Fi: Nu
Functii speciale: Follow me

Autodiagnosticare

Detectare pierdere agent frigorific

Functie Turbo

Auto-curatare

Telecomanda

Auto-restart

Functie mentinere temperatura 8 ﹾC

Timer 24H

Functie silent

Mute Mode

 

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 230 V
Consum nominal la racire: 1237 W
Consum nominal la incalzire: 964 W
Agent de racire: R32

 

UNITATE EXTERNA

Debit de aer unitate externa: 1700 m³/h
Nivel de zgomot unitate externa: 65 dB
Culoare unitate externa: Alb
Lungime unitate externa: 700 mm
Latime unitate externa: 275 mm
Inaltime unitate externa: 550 mm
Greutate unitate externa: 22.7 Kg
HEINNER Mirror HAC-MR12DBL

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Aparat de aer conditionat HEINNER Mirror HAC-MR12DBL, 12000 BTU, Clasa A++
HEINNER Mirror HAC-MR12DBL reprezinta unul dintre cele mai interesante aparate de aer conditionat ale acestui sezon, prin prisma excelentului raport calitate/pret. Acesta ofera performante maxime in incaperi de dimensiuni medii. Eficienta energetica va permite o amortizare rapida a investitiei. Daca doriti un produs similar, la un pret mai avantajos dar cu un design putin sub al acetuia, va indrumam catre HEINNER CRYSTAL HAC-CR12WHN.
9 Total Score
Excelent raport calitate/pret

HEINNER Mirror HAC-MR12DBL reprezinta unul dintre cele mai interesante aparate de aer conditionat ale acestui sezon, prin prisma excelentului raport calitate/pret. Acesta ofera performante maxime in incaperi de dimensiuni medii. Eficienta energetica va permite o amortizare rapida a investitiei. Daca doriti un produs similar, la un pret mai avantajos dar cu un design putin sub al acetuia, va indrumam catre HEINNER CRYSTAL HAC-CR12WHN.

Consum
8.5
Functii
9
Design
8
Pret
9

Search