La ofertă

Panou Radialight Dual Therm KLIMA 15 (1500W)

Radialight Dual Therm KLIMA 15

(Panou radiant infrarosu, termostat incorporat programabil, modulator de putere incorporat, ecran LCD, senzor prezenta, senzor fereastra deschisa, monitorizare consum, protectie IP24, protectie inghet)

Radialight Dual Therm KLIMA 15 este unul dintre cele mai performante panouri radiante cu infrarosu, propunand o eficienta ridicata, o fiabilitate sporita si un consum energetic redus. In plus, acesta este echipat cu cateva functii inedite si propune un aspect rafinat, extrem de discret.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Panoul radiant cu infrarosu Radialight Dual Therm KLIMA 15 este unul dintre cele mai puternice produse din gama sa. Cu o putere maxima de 1500 W acesta reuseste sa incalzeasca far probleme un volum de aer de 50 mc. Pentru a afla suprafata acoperita, va trebui sa impartiti acest volum la inaltimea incaperii dumneavoastra si astfel veti vedea daca un singur panou este suficient sau va trebui sa folositi o alta configuratie (un panou mai puternic sau mai multe panouri cu puteri mai mici). Puterile disponibile pe aceasta gama sunt cuprinse intre 750 W si 2000 W.

Tehnoologia de incalzire utilizata de panoul cu infrarosu Radialight Dual Therm KLIMA 15 este una inedita si deosebit de eficienta. Aceasta utilizeaza doua sisteme diferite, simultan, unul radiant si unul convectiv, asigurand o caldura uniforma in incapere, fara a resimti curenti de aer. In video-review-ul de mai jos, chiar daca nu este prezentat acelasi model, veti vedea mai in detaliu ce presupune aceasta tehnologie de incalzire:

 

Consumul energetic al panoului Radialight Dual Therm KLIMA 15 a fost optimizat prin intermediul catorva sisteme interesante, intalnite destul de des la aparatele de aer conditionat. Unul dintre acestea il reprezinta termostatul incorporat, programabil pe intervale orare (24/7), cu ajutorul caruia veti avea un control precis al temperaturii din incapere, in orice moment al zilei. De asemenea, veti avea la dispozitie si o functie de programare saptamanala cu trei programe presetate, destinate sectorului rezidential(editabil) birourilor si caselor de vacanta. Senzorul de prezenta reprezinta si el o inovatie care minimizeaza consumul, intrucat temperatura este redusa automat daca in incapere nu se depisteaza nicio miscare dupa o anumita perioada de timp. Functia de depistare a ferestrelor deschise are acelasi rol, de economisire a resurselor. Aceasta va comuta automat aparatul in modul stand-by atunci cand sesizeaza deschiderea vreuneia dintre ferestre, urmand ca regimul normal de functionare sa fie reluat tot automat atunci cand aceasta se inchide. In plus, utilizatorul va putea vedea in timp real consumul energetic (pe ultimele 24 h sau pe ultimele 7 zile) pentru a decide daca temperatura setata presupune un efort prea mare.

Fiabilitatea sporita a panoului Radialight Dual Therm KLIMA 15 este garantata de multiplele protectii la orice factor de agresiune. In primul rand, standardul iP24 ofera o functionare sigura in mediile cu umezeala ridicata, precum baile si bucatariile. Protectia electrica de Clasa II face ca acest panou radiant sa fie imun la socurile electrice, fara a mai avea nevoie de impamantare. Protectia anti-inghet este o functie care mentine in incapere o temperatura suficient de mare pentru ca orice instalatie sanitara sa fie protejata in perioadele lungi de absenta de la domiciliu, din timpul anotimpurilor reci, fara a face risipa de energie.

Concluzia noastra este ca Radialight Dual Therm KLIMA 15 reprezinta una dintre cele mai moderne si eficiente sisteme de climatizare, propunand o instalare facila si o fiabilitate sporita. In plus, acest aparat de incalzire ofera un nivel ridicat de confort, fara a produce niciun risc asupra sanatatii beneficiarului. Chiar daca investitia initiala poate depasi costurile instalarii unei centrale, pe termen lung, gratie fiabilitatii ridicate si a consumului energetic redus, pretul va putea fi amortizat.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Radialight Dual Therm KLIMA 15

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs: Convectoare de perete, Panouri radiante
Tip incalzitor: Interior, Electric, Infrarosu
Grad de protectie: iP24;
Recomandabil pentru incaperi de pana la (m cubi): 50
Putere maxima (W): 1500
Trepte putere: Modulator de putere incorporat
Buton pornit/oprit: Da
Indicator luminos de functionare: Da
Protectie anti-inghet: Da
Siguranta si protectie supraincalzire: Da
Altele: Senzor de prezenta, senzor fereastra deschisa, monitorizare consum
Dimensiuni (IxLxA) cm: 50x101x12
Tensiune de alimentare (V): 230
Culoare: Alb

Radialight Dual Therm KLIMA 15

*Garantie 36 luni *Transport gratuit *Deschiderea coletului la livrare *15 zile drept de retur

Search