La ofertă

Panou radiant infrarosu Ensa P750T, 750W

Ensa P750T

*Garantie 24 luni *Transport gratuit *Deschiderea coletului la livrare

Ensa P750T

(Panou radiant infrarosu, Termostat reglabil, 750W, Protectie supraincalzire, Durata de viata pana la 30 ani)

Ensa P750T este o solutie interesanta de climatizare, din ce in ce mai cautata chiar si pe piete sceptice precum cea a Romaniei. Acest panou radiant cu infrarosu ofera un nivel optim de confort, nepoluand mediul inconjurator, utilizand resurse usor regenerabile.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Panoul radiant Ensa P750T are o putere maxima de 750 Watt, oferind si un consum energetic redus. Din punct de vedere al capacitatii de incalzire, este recomandat pentru volume de aer de pana la 37 mc. Impartind aceasta valoare la inaltimea standard a unei incaperi, obtinem o suprafata de aproximativ 15 mp. Aceasta solutie de climatizare se poate dovedi a fi foarte eficienta doar in situatia in care specificatiile panoului radiant corespund cu dimensiunile incaperii.

Panoul radiant Ensa P750T utilizeaza doua tipuri de transfer al caldurii, prin convectie si infrarosu. Pentru controlul eficient al temperaturii din incapere, acesta a fost echipat cu un termostat incorporat si dispozitiv de pornire/oprire automata. Panourile radiante cu infrarosu pot fi folosite atat ca sistem principal de climatizare, cat si ca sistem auxiliar. Un alt atu al acestei solutii de climatizare il reprezinta faptul ca nu necesita instalare. Odata fixat pe un perete si alimentat la curent electric, va putea fi folosit ca orice aparat electronic sau electrocasnic. In plus, este echipat cu un sistem de protectie la supraincalzire, care prelungeste durata de viata pana la 30 de ani.

Noi am dezbatut pe larg rentabilitatea acestor panouri radiante cu infrarosu, in sectiunea de blog a site-ului nostru. Atasam si un link catre articolul respectiv: Panouri radiante – Avantaje si Oferte

Recent am scos la vanzare o locuinta, intrucat ne ocupam si de imobiliare, ce dispunea atat de sistem clasic de climatizare (centrala pe gaz), cat si de sistem auxiliar (panouri radiante cu infrarosu, echipate cu termostat). Locuinta a fost folosita 2 ani de zile ca sediu de firma, mergandu-se doar pe panouri radiante si boiler electric pentru incalzirea apei calde menajere. Pentru ca oamenii sunt destul de sceptici la lucrurile noi, pentru a fi vanduta mai usor, locuinta a fost echipata si cu centrala proprie. Astfel, noul proprietar poate merge pe sistemul auxiliar in lunile de toamna/primavara, obtinand un confort termic ridicat, cu un consum extrem de redus, urmand ca in lunile geroase sa opteze pentru centrala pe gaz. Puteti vedea panourile montate pe tavan, la link-ul urmator:

Instalare panouri radiante

Concluzia noastra este ca Ensa P750T reprezinta o solutie de cliamtizare foarte avantajoasa, din nenumarate puncte de vedere. Fiabilitate excelenta va ajuta sa amortizati in timp investitia intr-un astfel de panou. Pretul la care se vinde este unul destul de atractiv. 

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Ensa P750T

CARACTERISITICI GENERALE

Tip incalzitor: Panou Radiant Infrarosu
Grad de protectie: IP24
Recomandabil pentru incaperi de pana la (m cubi): 37
Putere maxima (W): 750
Termostat de camera reglabil: Da
Buton pornit/oprit: Da
Indicator luminos de functionare: Da
Siguranta si protectie supraincalzire: Da
Dimensiuni (IxLxA) cm: 50 x 100 x 5
Greutate (Kg): 10
Tensiune de alimentare (V): 220
Ensa P750T

*Garantie 24 luni *Transport gratuit *Deschiderea coletului la livrare

Panou radiant infrarosu Ensa P750T, 750W
Ensa P750T reprezinta o solutie de cliamtizare foarte avantajoasa, din nenumarate puncte de vedere. Fiabilitate excelenta va ajuta sa amortizati in timp investitia intr-un astfel de panou. Pretul la care se vinde este unul destul de atractiv.
8.5 Total Score
Beneficii la toate capitolele

Ensa P750T reprezinta o solutie de cliamtizare foarte avantajoasa, din nenumarate puncte de vedere. Fiabilitate excelenta va ajuta sa amortizati in timp investitia intr-un astfel de panou. Pretul la care se vinde este unul destul de atractiv.

Pret
8
Functii
7.5
Eficienta
7.5
Consum
8.5

Search