La ofertă

Aparat de aer conditionat Samsung AR09MSFHBWKNEU, 9000 BTU, Clasa A++

Samsung AR09MSFHBWKNEU

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Samsung AR09MSFHBWKNEU

(Aparat de aer conditionat, 9000 BTU, Clasa A++, Filtru 3-Care Auto Clean, Afisare temperatura interioara, Racire, Incalzire, Ventilatie, Dezumidificare, Sleep / Night mode, Telecomanda, Auto curatare, Auto Restart, Timer, Functia Powerful, Dezghetare automata, Super Silent, Power Save)

Samsung AR09MSFHBWKNEU este un aparat de aer conditionat modern, echipat cu numeroase functii capabile sa asigure in cel mai scurt timp nivelul de confort dorit, in incaperi de dimensiuni reduse spre medii. In plus, acesta demonstreaza o excelenta eficienta energetica drept pentru care veti avea sansa de a amortiza in timp investitia.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Samsung AR09MSFHBWKNEU are o capacitate nu foarte mare de modificare a temperaturii, acesta bifand 8530 BTU/h, in regim de racire si aproximativ 11000 BTU/h, in regim de incalzire. Din acest punct de vedere, utilizarea sa este indicata pentru incaperi ce nu depasesc suprafata de 25 mp, acestea avand o inaltime standard pentru sectorul rezidential, mai exact 2.7 m. Design-ul triunghiular si ventilatorul supradimensionat vor face ca aerul sa fie racit mai rapid cu pana la 38% din timpul necesar unui aparat clasic. Puteti vedea in clipul urmator avantajele noului design triunghiular:

Eficienta energetica oferita de aparatul de aer conditionat Samsung AR09MSFHBWKNEU atinde cele mai inalte standarde in domeniu, osciland asemenea majoritatii aparatelor moderne intre clasa A+ pe incalzire si clasa A++ pe racire. Ca sa intelegeti mai bine performantele acestor standarde, trebuie sa va spunem ca pana in urma cu 2 ani etalonul superior al tabelului energetic era considerat clasa A si acesta era destul de rar intalnit in randul sistemelor de climatizare.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol deosebit de important in sporirea randamentului aparatului de aer conditionat Samsung AR09MSFHBWKNEU.  Gratie acesteia, compresorul va putea sa-si varieze automat turatiile pentru a putea atinge mai rapid conditiile climaterice setate si pentru a reusi sa le mentina cu o activitate redusa. Astfel, pe ciclurile lungi de cateva ore, se va obtine o eficientizare de pana la 40% fata de situatia unui aparat clasic, cu compresor On/Off. In plus, compresorul, care este cea mai importanta piesa a aparatului, beneficiaza de protectie impotriva socurilor electrice datorita tehnologiei Triple Protector Plus, eliminand necesitatea unui regulator suplimentar de tensiune.

Sistemul de filtrare cu care a fost inzestrat aparatul de aer conditionat Samsung AR09MSFHBWKNEU este poate cel mai performant de pe piata la ora actuala, reusind prin intermediul tehnologiei inovative S-Plasma o purificare completa a aerului din incapere. Astfel, vor fi eliminati pana la 99% dintre virusuri, bacterii sau alergeni. In plus, filtrul este foarte usor demontabil si lavabil, inlocuirea periodica nefiind necesara. Puteti vedea in clipul urmator cat de simplu se pot curata filtrele:

Functiile de climatizare oferite de aparatul de aer conditionat Samsung AR09MSFHBWKNEU sunt cele de racire, incalzire, ventilare si dezumidificare. Observam ca cele principale sunt sezoniere datorita impactului lor direct asupra temperaturii iar cele secundare sunt permanente, luptand eficient impotriva mucegaiului si improspatand aerul din incapere.

Controlul aparatului de aer conditionat Samsung AR09MSFHBWKNEU se va putea realiza fie prin intermediul telecomenzii cu infrarosu, fie prin intermediul dispozitivelor mobile, utilizand o aplicatie dedicata ce permite un control total, indiferent ca sunteti sau nu la domiciliu, singura conditie fiind conexiunea acestora la internet.

Modulul Sleep/Night a fost implementat pentru a ajuta aparatul de aer conditionat Samsung AR09MSFHBWKNEU sa va protejeze somnul pe timp de noapte, de orice factor perturbator. Odata activat, acesta va face ca temperatura sa fie modificata mult mai lent, cu cel mult 1 grad Celsius pe ora, coreland-o cu temperatura corpului uman din timpul somnului. In plus, aeroterma va intra intr-un regim silentios de functionare iar consumul energetic va fi unul foarte redus pe toata durata ciclului.

Functia de autocuratare presupune uscarea rapida a schimbatorului de caldura, imediat ce activitatea de racire s-a incheiat. Astfel, se elimina sansa ca bacteriile sau mucegaiul sa mai adere pe suprafata acestuia, ambele fiind considerate principalele cauze ale mirosurilor neplacute.

Timer-ul si functia de Auto-restart au rolul de a ajuta aparatul de aer conditionat Samsung AR09MSFHBWKNEU sa functioneze autonom in lipsa dumneavoastra. Odata ce i-ati presetat activitatea pe intervale orare, acesta va fi capabil sa urmeze intocmai instructiunile, ba chiar sa-si reia automat regimul de functionare, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent sau a oricaror alte probleme de alimentare.

Functia Powerful intensifica activitatea aparatului de aer conditionat permitandu-i sa functioneze pe o perioada limitata de timp la o putere peste cea nominala. Imediat dupa atingerea temperaturii setate, aparatul isi va relua automat regimul normal de functionare.

Functia de dezghetare automata se activeaza doar in timpul regimului de incalzire si consta in oprirea activitatii pentru perioade scurte de timp, oferind astfel sansa ghetii formate in unitate sa se decongeleze automat.

Modulul Single User a fost conceput pentru situatiile in care in incapere se afla o singura persoana, acesteia fiindu-i oferit acelasi nivel de confort, cu 26% mai putine resurse consumate.

Mai jos vom atasa un video ce evidentiaza excelent toate tehnolgiile acestui aparat de aer conditionat:

Concluzia noastra este ca Samsung AR09MSFHBWKNEU reprezinta unul dintre cele mai sofisticate aparate de aer conditionat, aparute pe piata in acest sezon. Echipat cu o multitudine de functii inteligente, acesta va fi capabil sa va ofere rapid nivelul de confort asteptat, fara a face risipa de resurse. In plus, pretul la care se vinde in aceasta perioada este unul deosebit de atractiv.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

 • cea mai variata gama de produse;
 • livrare rapida;
 • deschiderea coletului la livrare;
 • drept de retur;

Samsung AR09MSFHBWKNEU

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Suprafata acoperita: 25 m²
Capacitate generala: 9000 BTU
Capacitate de racire: 8530 BTU
Capacitate de incalzire: 10919 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: A+
Temperatura minima de operare racire (-°C): 10
Temperatura maxima de operare racire (°+C): 46
Temperatura minima de operare incalzire (°-C): 15
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C): 24
Tip filtru: 3-CARE Filter Auto Clean
Tip compresor: Inverter 8-POLE
Numar trepte ventilator: 5
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Nu

UNITATE INTERNA

Nivel de zgomot unitate interna: 21 dB – 38 dB
Culoare unitate interna: Alb
Lungime unitate interna: 820 mm
Latime unitate interna: 227 mm
Inaltime unitate interna: 285 mm
Greutate unitate interna: 8.2 Kg

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4
Coeficient randament la racire EER: 3.73
Coeficient randament la incalzire COP: 3.72

FUNCTII

Functii climatizare: Racire, Incalzire, Ventilatie, Dezumidificare
Tehnologie Wi-Fi: Da
Functii speciale:

 • Sleep / Night mode
 • Telecomanda
 • Auto curatare
 • Auto Restart
 • Timer
 • Functia Powerful
 • Dezghetare automata
 • Super Silent
 • Power Save

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 220 V – 240 V
Consum nominal la racire: 670 W
Consum nominal la incalzire: 860 W
Capacitate nominala la racire: 2500 W
Capacitate nominala la incalzire: 3200 W
Agent de racire: R410A

UNITATE EXTERNA

Nivel de zgomot unitate externa: 45 dB
Culoare unitate externa: Alb
Lungime unitate externa: 720 mm
Latime unitate externa: 265 mm
Inaltime unitate externa: 548 mm
Greutate unitate externa: 27.6 Kg

Samsung AR09MSFHBWKNEU

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Aparat de aer conditionat Samsung AR09MSFHBWKNEU, 9000 BTU, Clasa A++
Samsung AR09MSFHBWKNEU reprezinta unul dintre cele mai sofisticate aparate de aer conditionat, aparute pe piata in acest sezon. Echipat cu o multitudine de functii inteligente, acesta va fi capabil sa va ofere rapid nivelul de confort asteptat, fara a face risipa de resurse. In plus, pretul la care se vinde in aceasta perioada este unul deosebit de atractiv.
8.5 Total Score
Tehnologie de ultima generatie, la un pret excelent

Samsung AR09MSFHBWKNEU reprezinta unul dintre cele mai sofisticate aparate de aer conditionat, aparute pe piata in acest sezon. Echipat cu o multitudine de functii inteligente, acesta va fi capabil sa va ofere rapid nivelul de confort asteptat, fara a face risipa de resurse. In plus, pretul la care se vinde in aceasta perioada este unul deosebit de atractiv.

Consum
8.5
Pret
9.5
Design
10
Functii
9.5

Search