La ofertă

Aparat de aer conditionat Samsung AR09MSPXBWKNEU, Wind-Free, 9000 BTU, Clasa A++

Samsung AR09MSPXBWKNEU

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Samsung AR09MSPXBWKNEU

(Aparat de aer conditiona, Wind-Free, 9000 BTU, Clasa A++, Wi-Fi Control, Virus doctor, Easy Filter Plus Auto Clean, Telecomanda, Sleep/Night mode, Auto curatare, Auto Restart, Timer, Functia Powerful, Dezghetare automata, Super Silent, Power Save, Afisare temperatura interioara)

Samsung AR09MSPXBWKNEU este unul dintre cele mai moderne aparate de aer conditionat ale acestui sezon, propunand tehnologii unice pentru asigurarea rapida a nivelului de confort asteptat. In plus, este foarte eficient din punct de vedere energetic si ofera un aspect contemporan, inedit.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Samsung AR09MSPXBWKNEU are o capacitate generala de modificare a temperaturii de 9000 BTU/h, cu varful pe modulul de incalzire acolo unde depaseste valoarea de 10000 BTU/h. Din acest punct de vedere, acest sistem de climatizare poate deservi fara probleme incaperi cu suprafete de pana la 25 mp, cu inaltime standard pentru sectorul rezidential, 2.7 m. Design-ul acestui sistem de climatizare este unul inedit, propunand racirea fara flux direct de aer (Wind Free). Beneficiind de un ventilator mai mare cu 122% fata de unul obisnuit, acesta va emana aerul la temperatura setata prin intermediul a 21000 de micro-orificii, utilizatorul neresimtind curentii de aer dar racirea producandu-se cu pana la 43% mai rapid.

Samsung AR09MSPXBWKNEU

Eficienta energetica, asemenea cele intalnite la majoritatea aparatelor moderne de aer conditionat, oscileaza intre clasa A++, pe modulul de racire si clasa A+, pe cel de incalzire. Daca pana in urma cu doi ani, clasa A era considerata etalonul superior al tabelului energetic, in prezent, putem discuta chiar si de clasa A+++, aceasta fiind extrem de rar intalnita la sistemele de climatizare.

Tehnologia pe Inverter joaca cel mai importat rol in sporirea randamentului aparatului de aer conditionat Samsung AR09MSPXBWKNEU. Aceasta ii permite compresorului sa isi varieze automat turatiile, reusind, astfel, sa atinga mai rapid conditiile cliamterice setate si sa le mentina cu o activitate redusa. Economiile energetice vor fi de 30-40% fata de situatia unui aparat clasic, cu compresor On/Off.

Sistemul de filtrare Easy Filter Plus este unul foarte performant, fiind capabil de o purificare completa a aerului din incapere. Gratie invelisului anti-bacterian, orice agent daunator sanatatii va fi eliminat. In plus, acest filtru este foarte usor de demontat si curatat, inlocuirea periodica nefiind necesara.

Samsung AR09MSPXBWKNEU

Controlul Wi-fi permite accesul la oricare dintre functiile aparatului de aer conditionat Samsung AR09MSPXBWKNEU indiferent unde v-ati afla, prin intermediul unui dispozitiv mobil inteligent, conectat la internet. Astfel, ii veti putea seta pornirea cu cateva minute inainte de sosirea acasa pentru a fi intampinati de o ambianta cat mai placuta.

Samsung AR09MSPXBWKNEU

Functiile de climatizare oferite de aparatul de aer conditionat Samsung AR09MSPXBWKNEU sunt cele de racire, incalzire, ventilare si dezumidificare. Daca prinele doua sunt considerate periodice, datorita impactului direct asupra temperaturii din incapere, ultimele doua pot fi utilizate pe tot parcursul anului, luptand eficient impotriva mucegaiului si improspatand aerul din incapere.

Modulul Sleep/Night are rolul de a proteja somnul utilizatorilor, pe timp de noapte. Odata activat, acesta va modifica temperatura mult mai lent, cu cel mult 1 grad Celsius pe ora si va produce mai putin zgomot, aeroterma intrand automat intr-un regim silentios de functionare. In plus, consumul energetic va fi unul foarte redus pe toata durata ciclului.

Functia de Auto-curatare presupune uscarea rapida a vaporizatorului, imediat dupa incheierea procesului de racire. Astfel, se elimina sansa ca bacteriile si mucegaiul sa adere pe suprafata acestuia, ambele fiind considerate principalele cauze ale mirosurilor neplacute.

Timer-ul si functia de Auto-restart ii permit aparatului de aer conditionat Samsung AR09MSPXBWKNEU sa functioneze independent de actiunile dumneavoastra, chiar si in absenta de la domiciliu. Va trebui doar sa-i presetati activitatea pe intervale de timp, iar el isi va urma regimurile intocmai cum le-ati programat. In plus, va fi capabil sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent sau a oricaror alte probleme de alimentare, imediat ce acestea au fost remediate.

Functia Powerful intensifica procesul de modificare a temperaturii pentru o perioada limitata de timp, pana la atingerea temperaturii setate. Ulterior, aparatul de aer conditionat Samsung AR09MSPXBWKNEU isi va relua automat regimul normal de functionare.

Functia de dezghetare automata se activeaza doar in timpul regimului de incalzire si consta in oprirea activitate pentru perioade scurte de timp, doar atunci cand este nevoie, pentru a permite ghetii formate in unitate sa se decongeleze natural.

Nivelul maxim de zgomot, atins de unitatea interioara pe cea mai puternica treapta de ventilare, nu depaseste 37 dB, plasandu-se, astfel, in topul celor mai silentioase sisteme de climatizare.

Concluzia noastra este ca Samsung AR09MSPXBWKNEU reprezinta unul dintre cele mai performante aparate de aer conditionat destinate incaperilor de dimensiuni mici si medii. Acesta foloseste o tehnologie moderna de modificare a temperaturii, asigurand mai rapid un nivel mai mare de confort, utilizand, in acelasi timp, un minim de resurse. In plus, aparatul propune un design ultra-modern. Luand in considerare toate caracteristicile sale, consideram ca pretul de vanzare, chiar daca nu este accesibil tuturor, este unul destul de atractiv.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

 • cea mai variata gama de produse;
 • livrare rapida;
 • deschiderea coletului la livrare;
 • drept de retur;

Samsung AR09MSPXBWKNEU

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Suprafata acoperita: 25 m²
Capacitate generala: 9000 BTU
Capacitate de racire: 8530 BTU
Capacitate de incalzire 10918 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: A+
Temperatura minima de operare racire (-°C): 10
Temperatura maxima de operare racire (°+C): 46
Temperatura minima de operare incalzire (°-C): 15
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C): 24
Tip filtru: Easy Filter Plus Auto Clean
Tip compresor: BDLC
Numar trepte ventilator: 5
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Nu

UNITATE INTERNA

Nivel de zgomot unitate interna: 19 dB – 37 dB
Culoare unitate interna: Alb
Lungime unitate interna: 828 mm
Latime unitate interna: 265 mm
Inaltime unitate interna: 267 mm
Greutate unitate interna: 9.4 Kg

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4

FUNCTII

Functii climatizare: Racire, Incalzire, Ventilatie, Dezumidificare
Tehnologie Wi-Fi: Da
Functii speciale:

 • Telecomanda
 • Sleep/Night mode
 • Auto curatare
 • Auto Restart
 • Timer
 • Functia Powerful
 • Dezghetare automata
 • Super Silent
 • Power Save
 • Controller WiFi

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 220 V – 240 V
Consum nominal la racire: 670 W
Consum nominal la incalzire: 860 W
Capacitate nominala la racire: 2500 W
Capacitate nominala la incalzire: 3200 W
Agent de racire: R410A

UNITATE EXTERNA

Nivel de zgomot unitate externa: 46 dB
Culoare unitate externa: Alb
Lungime unitate externa: 720 mm
Latime unitate externa: 265 mm
Inaltime unitate externa: 548 mm
Greutate unitate externa: 27.6 Kg

Samsung AR09MSPXBWKNEU

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Aparat de aer conditionat Samsung AR09MSPXBWKNEU, Wind-Free, 9000 BTU, Clasa A++
Samsung AR09MSPXBWKNEU reprezinta unul dintre cele mai performante aparate de aer conditionat destinate incaperilor de dimensiuni mici si medii. Acesta foloseste o tehnologie moderna de modificare a temperaturii, asigurand mai rapid un nivel mai mare de confort, utilizand, in acelasi timp, un minim de resurse. In plus, aparatul propune un design ultra-modern. Luand in considerare toate caracteristicile sale, consideram ca pretul de vanzare, chiar daca nu este accesibil tuturor, este unul destul de atractiv.
9.5 Total Score
Confort sporit, consum redus

Samsung AR09MSPXBWKNEU reprezinta unul dintre cele mai performante aparate de aer conditionat destinate incaperilor de dimensiuni mici si medii. Acesta foloseste o tehnologie moderna de modificare a temperaturii, asigurand mai rapid un nivel mai mare de confort, utilizand, in acelasi timp, un minim de resurse. In plus, aparatul propune un design ultra-modern. Luand in considerare toate caracteristicile sale, consideram ca pretul de vanzare, chiar daca nu este accesibil tuturor, este unul destul de atractiv.

Consum
8.5
Pret
8.5
Design
10
Functii
9.5

Search