La ofertă

Aparat de aer conditionat Samsung Maldives AR12NXFPEWQNEU, 12000 BTU, Clasa A++

Samsung Maldives AR12NXFPEWQNEU

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Samsung Maldives AR12NXFPEWQNEU

(Aparat de aer conditionat, 12000 BTU, Clasa A++, Filtru 3-Care‎ Auto Clean, 2-Step Cooling, R32, Racire, Incalzire, Ventilatie, Dezumidificare, Auto Restart, Fast Cool, Auto-curatare, Telecomanda, 2 Step Cooling, Good Sleep, Comfort Cool, Quiet)

Samsung Maldives AR12NXFPEWQNEU este unul dintre cele mai recente aparate de aer conditionat scoase pe piata de brand-ul Sud-Coreean. Acesta este destinat incaperilor de dimensiuni medii acolo unde poate da cel mai bun randament. Desi discutam despre un produs asiatic, acesta reuseste sa satisfaca si cerintele europene din punct de vedere al design-ului, mentinand discretia si o tenta modernista, in acelasi timp.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Samsung Maldives AR12NXFPEWQNEU are o capacitate medie de modificare a temperaturii din incaperea in care este instalat, aceasta bifand 12000 BTU/h, indiferent de regimul de climatizare utilizat. Luand in considerare aceasta capacitate dar si restul functiilor inglobate, producatorul recomanda utilizarea aparatului pentru incaperi cu suprafete de pana la 35 mp, cu inaltime standard pentru sectorul rezidential (2.7m). Foarte important pentru atingerea acestor parametrii este si nivelul de izolare termica a incaperii.

Eficienta energetica intalnita la aparatul de aer conditionat Samsung Maldives AR12NXFPEWQNEU oscileaza intre clasa A, pe modulul de incalzire si clasa A++, pe cel de racire. Chiar daca pana in urma cu 2 ani, etalonul superior al tabelului energetic era considerat clasa A, in prezent, gratie evolutiei fulminante a tehnologiei, intalnim chiar si standardul A+++. Asadar, performanta energetica a acestui sistem de climatizare este una destul de buna.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol deosebit de important in eficientizarea activitatii aparatului de aer conditionat Samsung Maldives AR12NXFPEWQNEU. Gratie acesteia, compresorul isi poate varia automat turatiile, in functie de necesarul ambiental. Astfel, va putea atinge mai rapid conditiile climaterice setate si va reusi sa le mentina functionand intr-un regim economic. Tehnologia imbunatateste randamentul cu peste 40%.

Sistemul de filtrare implementat pe aparatul de aer conditionat Samsung Maldives AR12NXFPEWQNEU este unul dintre cele mai performante la ora actuala. Acesta este capabil de o purificare completa a aerului din incapere, eliminand chiar si virusuri, bacterii sau alergeni.

Functiile de climatizare intalnite la aparatul de aer conditionat Samsung Maldives AR12NXFPEWQNEU sunt cele de racire, incalzire, ventilare si dezumidificare. Daca primele doua au un impact direct asupra temperaturii si vor putea fi folosite doar sezonier, ultimele doua isi vor dovedi utilitatea pe tot parcursul anului, luptand eficient impotriva mucegaiului si improspatand aerul din incapere.

Timer-ul si functia de Auto-restart ajuta sistemul de climatizare sa poata functiona autonom. Acesta va fi capabil sa urmeze regimurile presetate pe intervale orare si chiar sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent sau a oricaror alte probleme de alimentare.

Functia 2 Step Cooling propune doua trepte de racire, Fast si Comfort. Prima pune accentul pe rapiditatea cu care este adus confortul asteptat iar cea de a doua pune accentul pe consmul energetic necesar aducerii nivelului respectiv de confort.

Functia de Autocuratare are rolul de a usca rapid vaporizatorul imediat ce aparatul de aer conditionat Samsung Maldives AR12NXFPEWQNEU a incheiat procesul de racire. Astfel, se elimina sansa ca bacteriile sau mucegaiul sa adere pe suprafata acestuia, ambele fiind considerate principalele surse ale mirosurilor neplacute.

Functia Good Sleep are rolul de a asigura un confort total in timpul somnului de noapte. Odata activata, aceasta va elimina schimbarile bruste de temperatura si va reduce zgomotul aerotermei. In plus, pe parcursul intregului ciclu veti observa si un consum energetic foarte eficient.

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta de ventilare a unitatii interioare, ajunge pana la 42 dB. Chiar daca aceasta valoare este insuficienta pentru a putea produce un real disconfort acustic, nu putem considera acest aparat unul dintre cele mai silentioase sisteme de climatizare.

Concluzia noastra este ca Samsung Maldives AR12NXFPEWQNEU chiar daca este unul dintre cele mai recente aparate de aer conditionat, lansate de brand-ul sud-coreean, nu ne da pe spate cu performante de top. Acesta este capabil sa-si faca treaba cu eficienta unui produs de clasa medie. Pretul reflecta pe deplin calitatile sale, fiind unul suficient de accesibil.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Samsung Maldives AR12NXFPEWQNEU

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Suprafata acoperita recomandata: 35 m²
Capacitate generala: 12000 BTU
Capacitate de racire: 12000 BTU
Capacitate de incalzire: 12000 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: Clasa A
Temperatura minima de operare racire (-°C): 10
Temperatura maxima de operare racire (°+C): 24
Temperatura minima de operare incalzire (°-C): 15
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C): 46
Tip filtru: Antibacterian

Anti-alergic

Auto-curatare

Tip compresor: Digital Inverter 8-POLE
Numar trepte ventilator: 5
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Nu

 

UNITATE INTERNA

Dezumidificare (l/h): 1.5
Debit de aer unitate interna: 678 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna: 42 dB

21 dB

Culoare unitate interna: Alb
Lungime unitate interna: 820 mm
Latime unitate interna: 215 mm
Inaltime unitate interna: 285 mm
Greutate unitate interna: 8 Kg

 

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 3.8
Coeficient randament la racire EER: 2.87
Coeficient randament la incalzire COP: 3.68

 

FUNCTII

Functii climatizare: Racire

Incalzire

Ventilatie

Dezumidificare

Tehnologie Wi-Fi: Nu
Functii speciale: Auto Restart

Fast Cool

Auto-curatare

Telecomanda

2 Step Cooling

Good Sleep

Comfort Cool

Quiet

 

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 220 V 240 V
Consum nominal la racire: 1220 W
Consum nominal la incalzire: 950 W
Capacitate nominala la racire: 3500 W
Capacitate nominala la incalzire: 3500 W
Agent de racire: R32

 

UNITATE EXTERNA

Nivel de zgomot unitate externa: 48 dB
Culoare unitate externa: Alb
Lungime unitate externa: 660 mm
Latime unitate externa: 242 mm
Inaltime unitate externa: 475 mm
Greutate unitate externa: 22.5 Kg
Samsung Maldives AR12NXFPEWQNEU

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Aparat de aer conditionat Samsung Maldives AR12NXFPEWQNEU, 12000 BTU, Clasa A++
Samsung Maldives AR12NXFPEWQNEU chiar daca este unul dintre cele mai recente aparate de aer conditionat, lansate de brand-ul sud-coreean, nu ne da pe spate cu performante de top. Acesta este capabil sa-si faca treaba cu eficienta unui produs de clasa medie. Pretul reflecta pe deplin calitatile sale, fiind unul suficient de accesibil.
7.5 Total Score
Performante modeste pentru un aparat modern

Samsung Maldives AR12NXFPEWQNEU chiar daca este unul dintre cele mai recente aparate de aer conditionat, lansate de brand-ul sud-coreean, nu ne da pe spate cu performante de top. Acesta este capabil sa-si faca treaba cu eficienta unui produs de clasa medie. Pretul reflecta pe deplin calitatile sale, fiind unul suficient de accesibil.

Consum
8
Functii
8
Design
8
Pret
7.5

Search