La ofertă

Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW312A3WF, 12000 BTU, Clasa A+++

Whirlpool SPIW312A3WF

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Whirlpool SPIW312A3WF

(Aparat de aer conditionat, Inverter, Wi-Fi Control, 12000 BTU, Clasa A+++, Filtru HD (Hepa/Silver Ion), Timer, Power Save, Auto Restart, Functia Jet, The 6th Sense, Telecomanda, Auto curatare, Dezghetare automata, Super Silent, Sleep/Night mode, Dezumidificare, Ventilare)

Whirlpool SPIW312A3WF este unul dintre cele mai moderne aparate de aer conditionat, intrate recent si pe piata romaneasca. Acesta are o capacitate medie de modificare a temperaturii dar dispune de numeroase functii sofisticate care garanteaza un nivel ridicat de confort. In plus, este foarte eficient din punct de vedere energetic si propune un aspect contemporan.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIW312A3WF are o capacitate de modificare a temperaturii de aproximativ 12000 BTU/h, in regim de racire si de peste 13600 BTU/h, in regim de incalzire. Din punct de vedere al puterii, acesta este capabil sa aduca cel mai ridicat nivel de confort in incaperi de pana la 25 mp.

Eficienta energetica atinge cele mai inalte standarde posibile, osciland intre clasa A++, pe regimul de incalzire si clasa A+++, pe cel de racire. Daca pana nu de mult, etalonul superior al tabelului energetic era considerat clasa A, in prezent, gratie evolutiei fulminante a tehnologiei, putem discuta de standardul A+++, ce-i drept, foarte rar intalnit la majoritatea aparatelor electronice si electrocasnice.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol providential in eficientizarea activitatii aparatului de aer conditionat Whirlpool SPIW312A3WF. Gratie acestiea, compresorul este capabil sa si varieze automat turatiile, astfel incat sa poata atinge mai rapid conditiile climaterice setate si sa le poata mentine cu un consum energetic redus. Randamentul este imbunatatit cu pana la 30-40% fata de situatia unui aparat clasic, cu compresor On/Off.

Sistemul de filtrare implementat pe aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIW312A3WF este unul dintre cele mai performante, avand o densitate ridicata si beneficiind de tehnologii avansate, capabile sa purifice complet aerul din incapere. Astfel, pe langa indepartarea fumului de tigara si a mirosurilor neplacute, vor fi distruse si virusurile, bacteriile sau alergenii.

Functiile de climatizare oferite de aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIW312A3WF sunt cele de racire, incalzire, ventilare si dezumidificare. Daca primele doua vor putea fi folosite sezonier, datorita impactului direct asupra temperaturii, ultimele doua vor putea fi utilizate pe tot parcursul anului, improspatand aerul din incapere si luptand eficient impotriva mucegaiului.

Controlul aparatului de aer conditionat Whirlpool SPIW312A3WF se va putea realiza fie prin intermediul telecomenzii cu infrarosu (varianta clasica), fie prin intermediul telefoanelor mobile inteligente, conectate la internet (control wi-fi). Cea de a doua varianta va fi posibil chiar in absenta dumneavoastra de la domiciliu, putand astfel seta pornirea aparatului cu cateva minute inainte de sosirea acasa pentru a fi intampinati de o ambianta cat mai placuta.

 Timer-ul si functia de Auto-restart au rolul de a oferi autonomie aparatului de aer conditionat Whirlpool SPIW312A3WF. Gratie acestora, veti putea preseta activitatea pe intervale orare, in diverse regimuri, iar sistemul isi va putea relua automat activitatea, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent sau a oricaror alte probleme de alimentare.

Functia Jet intensifica regimul de racire pentru a putea atinge mai rapid temperatura setata. Odata atinsa aceasta, sistemul va reveni automat la puterea sa nominala.

Tehnologia al 6-lea Simt presupune preluarea unui feed-back permanent de la mediul ambiental si modificarea automata a tuturor functiilor, pentru ca nivelul de confort oferit sa fie optim iar consumul energetic minim. Aceasta este una dintre cele mai importante tehnologii dezvoltate de brand-ul american pentru ultimele generatii de electrocasnice.

Functia de autocuratare presupune uscarea rapida a vaporizatorului, imediat ce regimul de racire s-a incheiat. Astfel, se elimina sansa ca bacteriile sau mucegaiul sa adere pe suprafata acestuia, ambele fiind considerate principalele surse ale mirusrilor neplacute.

Functia de dezghetare automata se activeaza in timpul regimului de incalzire. Aceasta consta in oprirea pentru perioade scurte de timp ale aparatului de aer conditionat Whirlpool SPIW312A3WF, doar atunci cand se formeaza gheata in unitate, lasandu-i sansa sa se topeasca singura. Functia este optimizata pentru ca nivelul de confort sa nu aiba de suferit si pentru a nu se face risipa de resurse.

Modulul Sleep/Night are rolul de a va proteja somnul, pe timp de noapte, de orice factor perturbator. Odata activat, acesta va oferi o modificare lenta a temperaturii si aeroterma va rula intr-un regim silentios. De asemenea, consumul energetic va fi unul foarte redus.

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta de ventilare a unitatii interioare, nu depaseste 40 dB, incadrandu-se astfel in gama celor mai silentioase aparate de aer conditionat.

Concluzia noastra este ca Whirlpool SPIW312A3WF reprezinta un aparat de aer conditionat capabil de cele mai bune performante. Chiar daca nu este destinat incaperilor foarte spatioase, acesta abunda de functii sofisticate, capabile sa aduca rapid un excelent nivel de confort in incaperi de dimensiuni medii, fara a face risipa de energie. In plus, apreciem design-ul foarte discret si minimalist, acesta intarindu-ne ideea ca pretul la care se vinde produsul este unul deosebit de atractiv.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

 • cea mai variata gama de produse;
 • livrare rapida;
 • deschiderea coletului la livrare;
 • drept de retur;

Whirlpool SPIW312A3WF

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Suprafata acoperita: 25 m²
Capacitate generala: 12000 BTU
Capacitate de racire: 11942 BTU
Capacitate de incalzire: 13648 BTU
Eficienta energetica racire: A+++
Eficienta energetica incalzire: A++
Temperatura minima de operare racire (-°C): 10
Temperatura maxima de operare racire (°+C): 43
Temperatura minima de operare incalzire (°-C): 20
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C): 24
Tip filtru: HD, Hepa ,Silver Ion
Tip compresor: Rotary
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Nu

UNITATE INTERNA

Dezumidificare (l/h): 1.2
Nivel de zgomot unitate interna: 19 dB – 40 dB
Culoare unitate interna: Alb
Lungime unitate interna: 888 mm
Latime unitate interna: 217 mm
Inaltime unitate interna: 270 mm
Greutate unitate interna: 8.5 Kg

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 8.5
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4.6
Coeficient randament la racire EER: 4.4
Coeficient randament la incalzire COP: 3.9

FUNCTII

Functii climatizare: Dezumidificare, Ventilatie, Incalzire, Racire
Tehnologie Wi-Fi: Da
Functii speciale:

 • Timer
 • Power Save
 • Auto Restart
 • Functia Jet
 • The 6th Sense
 • Telecomanda
 • Auto curatare
 • Dezghetare automata
 • Super Silent
 • Sleep/Night mode
 • Controller WiFi

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 230 V
Agent de racire: R32

UNITATE EXTERNA

Nivel de zgomot unitate extern: 53 dB – 62 dB
Culoare unitate externa: Alb
Lungime unitate externa: 715 mm
Latime unitate externa: 240 mm
Inaltime unitate externa: 482 mm
Greutate unitate externa: 31 Kg

Whirlpool SPIW312A3WF

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW312A3WF, 12000 BTU, Clasa A+++
Whirlpool SPIW312A3WF reprezinta un aparat de aer conditionat capabil de cele mai bune performante. Chiar daca nu este destinat incaperilor foarte spatioase, acesta abunda de functii sofisticate, capabile sa aduca rapid un excelent nivel de confort in incaperi de dimensiuni medii, fara a face risipa de energie. In plus, apreciem design-ul foarte discret si minimalist, acesta intarindu-ne ideea ca pretul la care se vinde produsul este unul deosebit de atractiv.
9.5 Total Score
Excelent raport calitate/pret

Whirlpool SPIW312A3WF reprezinta un aparat de aer conditionat capabil de cele mai bune performante. Chiar daca nu este destinat incaperilor foarte spatioase, acesta abunda de functii sofisticate, capabile sa aduca rapid un excelent nivel de confort in incaperi de dimensiuni medii, fara a face risipa de energie. In plus, apreciem design-ul foarte discret si minimalist, acesta intarindu-ne ideea ca pretul la care se vinde produsul este unul deosebit de atractiv.

Consum
9.5
Pret
10
Design
9
Functii
9

Search