La ofertă

Convector de perete Tesy CN03200EIS, 2000 W

Tesy CN03200EIS

*Garantie 60 luni *Transport gratuit *Deschiderea coletului la livrare

Tesy CN03200EIS

(Convector de perete, Wi-Fi Control, 2000 W, Tesy Cloud, Termostat de siguranta, Termostat reglabil, Protectie anti-inghet, Timer, Display LED)

Tesy CN03200EIS este unul dintre cele mai performante convectoare de perete, dispunand de tehnologie ultra-moderna, cu impact direct in cresterea perforamntelor termice si energetice. Aspectul acestuia este unul rafinat si discret in acelasi timp, astfel ca amplasarea sa pe unul dintre peretii incaperii nu va va da batai de cap.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Convectorul de perete Tesy CN03200EIS are o putere maxima de 2000 Watt, fiind recomandat de catre producator pentru incalzirea volumelor de aer ce nu depasesc 60 mc. Mai exact, suprafata incaperii, ce poate fi incalzita eficient pe baza acestui sistem de climatizare, se invarte in jurul valorii de 25 mp, cu oscilatii in functie de gradul de ocupare cu mobilier. Pentru incalzirea performanta se utilizeaza un tub metalic, cu lamela de aluminiu, amplasat la interiorul acestui convector. Design-ul a fost si el optimizat pentru a favoriza convectia aerului si astfel incaperea va fi incalzita intr-un timp cu pana la 25% mai scurt.

Convectorul Tesy CN03200EIS poate fi amplasat atat pe podea, cat si pe perete, in ambele situatii oferind performante similare. Functiile sale avansate vor aduce un plus considerabil pentru confortul dumneavoastra. In primul rand, este echipat cu doua termostate, unul de siguranta si unul electronic de camera, reglabil, ce ofera un control mai precis al temperaturii din incapere si o economie de 21% fata de convectoarele cu termostat mecanic. De asemenea, acest sistem de climatizare dispune si de timer, cu ajutorul caruia ii veti putea programa activitatea saptamanala, pe intervale de timp.

Convectorul Tesy CN03200EIS poate fi controlat de la distanta, in modul Wi-fi, prin intermediul dispozitivelor ce utilizeaza sistem de operare Android sau iOS. Pentru acest lucru, veti avea nevoie de o aplicatie speciala, precum Peel Smart Remote, cu ajutorul careia veti putea controla o multitudine de dispozitive moderne din locuinta dumneavoastra: televizoare, aparate de aer conditionat, etc. De asemenea, veti putea folosi si aplicatia producatorului Tesy Cloud. Acest sistem de climatizare ofera si alte functii interesante, precum afisarea temperaturii din incapere, pe display-ul unitatii sau adaptarea automata a activitatii, pe timp de noapte, astfel incat somnul dumneavoastra sa nu fie perturbat nici de zgomotul convectorului, nici de schimbari bruste de temperatura.

tesy-cn03200eis-wi-fi

Avantaje Tesy CN03200EIS

 • utilizeaza o resursa usor regenerabila;
 • nu emite noxe si nu are nevoie de evacuare;
 • ofera o incalzire sigura, fara risc de asfixiere, deflagratii sau incendii;
 • ofera o functionare sigura chiar si in medii umede, gratie protectiei IP24;
 • poate fi foarte usor amplasat pe orice perete sau in orice colt al incaperii;
 • ofera o incalzire rapida si eficienta energetic;
 • ofera posibilitatea unui control optim al temperaturii din incapere;
 • ofera posibilitatea programarii pe intervale de timp, presetate;
 • ofera informatii despre consumul energetic, in kWh;
 • este foarte silentios;
 • protejeaza instalatia din incapere de inghet, pe perioade lungi de absenta de la domiciliu, cu un consum energetic redus;
 • permite controlul de la distanta, prin Wi-fi;

Dezavantaje Tesy CN03200EIS

 • nu poate incalzi apa menajera, astfel ca veti avea nevoie de un boiler electric daca optati pentru acest tip de climatizare;

Concluzia noastra este ca Tesy CN03200EIS reprezinta o solutie deosebit de eficienta pentru incalzirea unei singure incinte, cu performante termice si energetice de top. Functiile sale moderne, vor aduce un plus de confort si siguranta utilizatorului. Aspectul sau placut va conferi rafinament incaperii in care este montat. Luand in considerare toate aceste caracteristici, consideram ca pretul la care se vinde este unul foarte atractiv.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

 • cea mai variata gama de produse;
 • livrare rapida;
 • deschiderea coletului la livrare;
 • 30 de zile drept de retur;

Tesy CN03200EIS

CARACTERISITICI GENERALE

Tip produs: Convectoare de perete
Tip incalzitor: Interior
Tip rezistenta: Tub metalic cu lamela de aluminiu
Grad de protectie: IP24
Recomandabil pentru incaperi de pana la (m cubi): 60
Putere maxima (W): 2000
Termostat de camera reglabil: Da
Termostat de siguranta: Da
Buton pornit/oprit: Da
Timer: Da
Protectie anti-inghet: Da
Altele: Design special care ajuta la cresterea convectiei aerului

Carcasa in intregime din metal

Incalzire rapida

Functionare silentioasa

Display ce indica temperatura din camera

Wi-Fi

Dimensiuni (IxLxA) cm: 45 x 100 x 9
Greutate (Kg): 6.52
Tensiune de alimentare (V): 230 V~50Hz
Culoare: Alb
Tesy CN03200EIS

*Garantie 60 luni *Transport gratuit *Deschiderea coletului la livrare

Convector de perete Tesy CN03200EIS, 2000 W
Tesy CN03200EIS reprezinta o solutie deosebit de eficienta pentru incalzirea unei singure incinte, cu performante termice si energetice de top. Functiile sale moderne, vor aduce un plus de confort si siguranta utilizatorului. Aspectul sau placut va conferi rafinament incaperii in care este montat. Luand in considerare toate aceste caracteristici, consideram ca pretul la care se vinde este unul foarte atractiv.
8.5 Total Score
Excelent pentru incalzirea unei incinte

Tesy CN03200EIS reprezinta o solutie deosebit de eficienta pentru incalzirea unei singure incinte, cu performante termice si energetice de top. Functiile sale moderne, vor aduce un plus de confort si siguranta utilizatorului. Aspectul sau placut va conferi rafinament incaperii in care este montat. Luand in considerare toate aceste caracteristici, consideram ca pretul la care se vinde este unul foarte atractiv.

Pret
8
Functii
9
Eficienta
8
Consum
8.5

Search